Leer uitgebreid accuut levensreddend handelen incl. reanimatie en AED, brandbestrijding, ontruiming, communicatie en alarmering speciaal voor kinderdagverblijven, BSO en scholen.

Leer acuut levensreddend handelen incl. reanimatie en AED, brandbestrijding, ontruiming, communicatie en alarmering speciaal voor kinderdagverblijven, BSO en scholen

De combicursus 'EHBO bij Baby’s en Kinderen en BHV Kinderopvang Plus Incompany' bestaat uit een 6-8 uur durende online theorie en een 8 uur* durende praktijksessie op locatie naar wens. De combicursus 'EHBO bij Baby’s en Kinderen en BHV Kinderopvang Incompany' bereidt medewerkers van kinderdagverblijven en scholen voor op verschillende incidenten die zich kunnen voordoen.
*Bij herhalingscursus volg je een 6,5 uur durende praktijksessie. 

 

De combicursus 'EHBO bij Baby’s en Kinderen en BHV Kinderopvang Plus Incompany' is speciaal ontwikkeld voor medewerkers in de kinderopvang, BSO en op basisscholen.

 

EHBO en BHV certificaat

Na het succesvol afronden van de combicursus 'EHBO bij Baby’s en Kinderen en BHV Kinderopvang Plus Incompany' ontvangt de cursist een persoonsgebonden EHBO certificaat van Livis en een BHV-certificaat.

 

Offerte op maat 

Neem contact op met Livis en ontvang een offerte op maat voor de combicursus 'EHBO bij Baby’s en Kinderen en BHV Kinderopvang Plus Incompany'. Je betaalt één all-in groepstarief. Het maximaal aantal deelnemers is 12.

Wat leer ik?

De online theorie

In het theoriegedeelte van de cursus leer je meer over eerste hulp aan kinderen. Je leert bijvoorbeeld meer over reanimatie, het gebruik van een AED, de 4 stappen van EHBO, brandwonden, shock, verslikking en verstikking en bloedingen. Tijdens de BHV leer je de achtergronden en de wettelijke kaders van bedrijfshulpverlening, de volgende onderwerpen behandeld: acuut levensreddend handelen inclusief reanimatie & gebruik van de AED, brandbestrijding, ontruiming, communicatie en alarmering.

Na het afronden van de online theorie van de EHBO en BHV-cursus volgen eindtoetsen. Om deel te mogen nemen aan de praktijksessie, moet je minimaal 80 procent van de vragen goed hebben beantwoord.

De praktijksessie

Aan de hand van praktijkoefeningen worden de cursisten in staat gesteld situaties in te schatten en te handelen volgens de juiste procedure. De cursisten leren EHBO-skills en de veiligheid van een gebouw te vergroten. Onder begeleiding van een trainer leer je een baby/kind reanimeren en laat je zien wat jij weet op het gebied van EHBO en BHV

Ons aanbod op maat

Neem contact op en we bespreken wat de best passende oplossing is om jouw organisatie en mensen op te leiden en te ontzorgen. Geheel op maat en op lokatie naar keuze. 

Zakelijke vraag?

Neem contact op met Joost Loeve voor een goed gesprek over de mogelijkheden:


0854878900