Livis certificaat erkend door de Rijksoverheid

Categorie:
Cursus
Tags:
ehbo certificaat livis
Leestijd: 1 min

Onze cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen is erkend door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hiermee is deze cursus geschikt voor alle professionals die aan de wet IKK moeten voldoen. Lees hieronder meer over onze vernieuwde cursus.

Incase & Livis 

Voor deze nieuwe certificering werkt Livis nauw samen met zusterbedrijf Incase. Beide bedrijven hebben dezelfde missie en willen bijdragen aan een veiliger Nederland. Met meer dan 34 jaar expertise, erkenning van het Rode Kruis als excellent partner en het Oranje Kruis als samenwerkingspartner was het de hoogste tijd om onze professionaliteit te erkennen door middel van een eigen gecertificeerd Livis certificaat.

Vernieuwd aanbod 

Voor beide bedrijven staat inhoudelijk goed onderwijs dat wordt gegeven door inspirerende en didactisch vaardige docenten voorop. Daarom is de gecertificeerde cursus geoptimaliseerd om zo nóg beter aan te sluiten bij de wensen van de cursist. Daarnaast sluit deze cursus ook beter aan op recente ontwikkelingen op het gebied van EHBO.

De inmiddels vertrouwde blended learning methode is ongewijzigd gebleven. In deze blended learning methode wordt de belangrijkste theorie in een vernieuwde online training aangeboden. Nadat deze e-learning succesvol is afgerond volgt de praktijktraining. Wat deze vernieuwde trainingen daarnaast ook bijzonder maakt is dat ze  gebaseerd zijn op de ABCDE-methode, die ook wordt gebruikt door professionele hulpverleners. Deze methode bestaat uit interactieve en realistische scenario’s die cursisten nog beter voorbereiden op de praktijk.

Ons doel? Cursisten leren om zelfverzekerd en gestructureerd te handelen bij een ongevalssituatie.

De herziene en gecertificeerde cursus is begin 2021 geïntroduceerd voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Ben je klant bij Livis of Incase? Uiteraard komen wij dan graag in contact met je om de mogelijkheden van deze nieuwe cursus te bespreken.

Heb je op voorhand vragen? Neem dan contact op met Joost Loeve Team Sales via telefoonnummer (085) 48 78 900. Wij kijken ernaar uit om onze innovatieve en vernieuwde cursus samen met jou invulling te mogen geven.