Livis certificaat erkend door Rijksoverheid

Categorie:
EHBO
Tags:
ehbo certificaat livis
Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor Livis, want het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft het certificaat ‘Eerste Hulp Bij Ongelukken onderwijs voor baby’s en kinderen’ van Livis erkend voor de kinderopvang. Hiermee is deze cursus dus geschikt voor onder andere alle professionals die aan de wet IKK moeten voldoen.

Incase & Livis 

Voor deze nieuwe certificering werkt Livis nauw samen met zusterbedrijf Incase. Beide bedrijven hebben dezelfde missie en willen bijdragen aan een veiliger Nederland. Met meer dan 34 jaar expertise, erkenning van het Rode Kruis als excellent partner en Het Oranje Kruis als samenwerkingspartner was het de hoogste tijd om deze professionaliteit te laten erkennen.

Vernieuwd aanbod 

Inhoudelijk goed onderwijs, gegeven door inspirerende en didactisch vaardige docenten, staat voor beide bedrijven voorop. Daarom wordt de gecertificeerde cursus momenteel geactualiseerd en geoptimaliseerd om zo nóg beter aan te sluiten bij de wensen van de cursist en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van EHBO. Naar verwachting wordt de herziene en gecertificeerde cursus eind 2020 geïntroduceerd voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Ben je klant bij Livis of Incase? Uiteraard nemen we dan contact met je op om de mogelijkheden van dit nieuwe certificaat te bespreken. 

Heb je op voorhand vragen? Neem dan contact op met Joost Loeve of Eveline Buskermolen via telefoonnummer (085) 48 78 900.