EHBO bij Baby’s en Kinderen Klassikaal

Leer zelfverzekerd eerste hulp verlenen bij veel voorkomende ongelukken bij baby's en kinderen. Voorkom dat je niet weet wat je moet doen in geval van nood, maar maak juist het verschil in levensbedreigende situaties. In één dag praktijktraining (8 uur) leer jij belangrijke EHBO-technieken en hoe je deze toe kunt passen bij verschillende soorten ongelukken. Na afloop ontvang je het erkende Livis (of Oranje Kruis) certificaat.

Wat leer je tijdens de cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen - Klassikaal?

Leer jij het liefst met anderen om je heen? Neem jij het makkelijkst informatie op als je zelf de handelingen mag uitvoeren en oefenen? Vind jij het ook veel gezelliger om samen met anderen de lesstof te doorlopen, in plaats van alleen? Dan is de cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen - Klassikaal voor jou weggelegd. Deze cursus bestaat namelijk uit alleen een praktijktraining van 8 uur.

Wil je graag toch een blended cursus volgen waar de online theorie en de praktijktraining elkaar afwisselen? Geen probleem, kijk dan bij onze cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen.

Welke onderwerpen behandel je tijdens de praktijktraining?

  • Zelfverzekerd handelen en communiceren bij ongelukken en bij noodsituaties.
  • Risico’s inschatten en de juiste hulpdiensten alarmeren.
  • Behandelen van grote en kleine letsels; van breuk tot bloedneus, van verstikking tot vergiftiging en van brandwonden tot vallen van een grote hoogte.
  • Reanimeren (met een AED) bij baby’s en kinderen.

Wordt jouw cursus vergoed?

80% van de aanmeldingen voor een EHBO-cursus bij Livis wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De meeste verzekeraars vergoeden de cursus zelfs voor 100%. Ben je benieuwd of je jouw EHBO-cursus ook gratis volgt vanuit je aanvullende zorgverzekering? Doe dan de vergoedingscheck!

Praktijktraining

Onze ervaren trainers verzorgen een dynamische en interactieve praktijksessie waarbij jij in één dag (8 uur) jouw EHBO-kennis op peil brengt en de benodigde vaardigheden traint. Wil jij graag ook onze cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen Klassikaal volgen? Meld je dan door onderaan deze pagina jouw cursus te kiezen (met Livis-certificaat of certificaat van Het Oranje Kruis).

De praktijktraining wordt zes keer per jaar aangeboden op verschillende locaties in Nederland. Dit zijn de data voor 2022:

Zaterdag 22 oktober - Amsterdam - 8.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 19 november - Rotterdam - 8.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 26 november - Utrecht - 8.30 tot 17.00 uur

Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een e-mail met een link naar een pagina waar je jouw gewenste dag en locatie kan reserveren. 

Het Livis-certificaat of Het Oranje Kruis-certificaat

Na het succesvol afronden van de praktijktraining van 8 uur ontvang jij een erkend Livis certificaat. Je kunt daarnaast ook voor een meerprijs het certificaat van Het Oranje Kruis aanvragen, mocht je deze bijvoorbeeld nodig hebben voor je werkgever. Heb jij vragen over de certificering? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Volg een cursus

EHBO bij Baby's en Kinderen Klassikaal - Het Oranje Kruis certificaat

EHBO bij Baby's en Kinderen Klassikaal - Het Oranje Kruis certificaat

€ 159,95

Inschrijven