Wegens succes verlengd: bij Livis krijg je tot 15 juni de 2e online EHBO-cursus gratis!

Elke minuut raakt er in Nederland iemand gewond door ongelukken die in en rondom het huis gebeuren. En juist nu we door het coronavirus veel thuis zijn, is het belangrijk dat jij, je vrienden en familieleden weten hoe je eerste hulp moet verlenen. Boek daarom voor 15 juni jouw EHBO-cursus en ontvang de tweede online EHBO-cursus gratis! Zo kun je de online theorie tegelijk met je vriend, moeder of buurman volgen en leer je beiden om eerste hulp te verlenen in allerlei situaties. 

 

Start meteen met de online theorie

Na aanschaf van de cursus, kun je meteen met de online theorie aan de slag. Deze theorie volg je thuis, op een moment dat het jou uitkomt. Tussentijds stoppen? Geen probleem. Het systeem houdt bij waar je gebleven bent. Boek je een cursus inclusief praktijksessie? Deze sessie kun je vast inplannen voor een moment later dit jaar. 

Wordt jouw cursus vergoed door de zorgverzekeraar?

Zo'n 80% van de Nederlandse zorgverzekeraars vergoedt een EHBO-cursus van Livis. Doe de vergoedingscheck om te zien of jij ook voor een vergoeding in aanmerking komt. 

Hoe werkt het?

Kies jouw favoriete EHBO-cursus hieronder en voeg deze toe aan je winkelmandje. Reken de cursus af, je ontvangt meteen een e-mail met een unieke actiecode. Hiermee kun je de gratis online cursus boeken. Let op: de unieke actiecode is na ontvangst 4 weken geldig. 

scoren wij gemiddeld op 1000+ beoordelingen
80% van zorgverzekeraars vergoedt een EHBO-cursus
Keuze uit 200+ locaties door heel Nederland om praktijksessie te volgen

Actievoorwaarden

Voor deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

1. Dit aanbod is geldig vanaf 1 mei tot en met 14 juni 2020. 

2. Je ontvangt een gratis online EHBO-cursus bij aanschaf van één van de volgende cursussen: 

3. Na aankoop van één van bovenstaande cursussen ontvang je een e-mail met een unieke actiecode. Deze code is na uitgifte vier weken geldig en kan eenmalig worden ingewisseld voor één van onderstaande online cursussen: 

Heb je geen e-mail met een unieke actiecode ontvangen? Bekijk dan of deze e-mail in je spam-box is terechtgekomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer (010) 4230600, stuur een e-mail naar klantenservice@livis.nl of chat met onze klantenservice via deze website. 

4. De aankoop van de cursus kan binnen 14 dagen na aankoop worden geannuleerd, mits deze nog niet is gebruikt. Dit geldt ook voor de online cursus. Beide cursussen dienen niet te zijn gebruikt.

5. Na ontvangst van de unieke actiecode voor een gratis online cursus dien je deze code binnen 4 weken te activeren. Na deze 4 weken is de code verlopen en kan je geen aanspraak meer maken op een gratis online cursus.

6. Zodra je de cursus hebt geactiveerd, heb je 1 jaar de tijd om de cursus af te ronden. Na dit jaar verloopt de cursus. Het is niet mogelijk om de cursus te verlengen.

1. Kies jouw cursustype
2. Kies jouw certificaat
3. Start direct met de online theorie en kies een eventuele cursuslocatie direct of later