Het belang van EHBO bij Baby’s en Kinderen


Als ouder speel je een belangrijke rol in het leven van je kinderen. Terwijl kinderen zich vaak spelenderwijs ontwikkelen, kan er tijdens het spelen soms iets mis gaan. Wij weten allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje zit, maar hebben we ook de kennis in huis om zelfverzekerd te kunnen handelen in geval van nood?

Bij de cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen leer jij precies wat er nodig is om hulp te verlenen aan jouw baby of kind, mocht er zich een ongevalssituatie voordoen. Ons doel met deze cursus? Wij leren jou levensreddend handelen. Zodat jij weet wat je moet doen bij situaties zoals verslikking, van een hoogte vallen of in het uiterste geval bij reanimatie.


Onze vernieuwde cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen


Onze nieuwe cursus is gebaseerd op de ABCDE-methode, die ook door professionele hulpverleners wordt gebruikt. Lees in deze blog meer over wat de ABCDE-methode zo bijzonder maakt. De cursus sluit nóg beter aan op de praktijk en leert je een gestructureerde aanpak die helpt om zelfverzekerd te handelen bij ongevallen en noodsituaties.

Om dit te vieren bieden wij graag een VVV cadeaukaart aan ter waarde van 10,-
*deze bon zal per mail worden verstuurd naar het opgegeven email adres van de bestelling.


Start vandaag nog met het online gedeelte van de cursus waarbij je optimaal wordt voorbereid op de stap naar zelfstandig hulpverlenen. Nadat je bent ingeschreven kan je al gelijk beginnen met het online gedeelte. De theorie volg je namelijk thuis, op een moment dat voor jou uitkomt. Tussentijds stoppen? Geen probleem. Het systeem houdt bij waar je gebleven bent. Je hebt in totaal een jaar de tijd om de cursus af te ronden en het praktijkgedeelte in te plannen.

Meld je aan voor EHBO bij Baby's en Kinderen

Blended Learning - Online leren en een praktijkles in de buurt


Start in je eigen tempo met een online cursus waarin jij kunt oefenen met interactieve animaties en video’s die de praktijksituaties simuleren. Volg daarna de praktijktraining; deze heeft een coachend karakter en hier zal net als in de online training gewerkt worden met realistische scenario’s.

Erkend Livis Certificaat


Nadat jij de e-learning en praktijkles hebt afgerond, ontvang je van ons een erkend Livis certificaat. Dit certificaat is geschikt voor alle professionals die aan de wet IKK moeten voldoen. 

 

Wordt jouw cursus vergoed door de zorgverzekeraar?


Zo’n 80% van de Nederlandse zorgverzekeraars vergoedt een EHBO-cursus van Livis. Doe de vergoedingscheck om te zien of jij ook voor een vergoeding in aanmerking komt.  

Hoe werkt het?

Kies onderaan deze pagina een EHBO-cursus uit die het best bij jou past (zie algemene voorwaarden voor welke cursussen er meedoen). Na aankoop van de cursus ontvang je binnen enkele minuten een mail met een unieke code voor jouw VVV cadeaukaart.

Zie: https://www.vvvcadeaukaarten.nl/besteden/vvv-cadeaukaart/alles

 

 

 

 

 

Actievoorwaarden

 • Wegens succes is de actie verlengd. De actie loopt tot en met 15 Mei 2021.
 • Na aankoop van één van hieronder genoemde cursussen, tijdens de actieperiode ontvang je een VVV-bon ter waarde van €10,00 cadeau.
 • Let op! Je ontvangt de VVV-bon alleen bij de aankoop van één van de onderstaande basiscursussen (herhalingscursussen zijn uitgesloten van deelname), inclusief Livis certificaat. De actie is niet geldig bij aankoop van een basiscursus met een Oranje Kruis certificaat;
  EHBO bij Baby’s en Kinderen met Livis certificaat
  Combi-cursus EHBO bij Baby's en Kinderen + een veilige hechting tussen Ouder en Kind met Livis certificaat
  Combi-cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen + herken Kinderziekten met Livis certificaat
 • Na afronding van je bestelling ontvang je een activatiecode voor de VVV-bon per e-mail
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en/of contractuele afspraken met Livis
 • Heb je geen e-mail met een unieke actiecode ontvangen? Check of deze e-mail in je spam-box is terechtgekomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer (010) 4230600 of stuur een e-mail naar klantenservice@livis.nl en/of chat met onze klantenservice via Livis
 • De cursus kan binnen 14 dagen na aankoop worden geannuleerd, mits deze nog niet is gebruikt. Dit geldt ook voor de online cursus. Bij aankoop van de combi-cursus dienen beide cursussen niet te zijn gebruikt. 
 • Bij annulering van de cursus binnen het annuleringstermijn, behoud je de VVV-bon en wordt de waarde van 10,00 in mindering gebracht op de restitutie
 • De VVV bon kent zijn eigen geldigheid en voorwaarden. Deze zijn terug te vinden via de site van de VVV. 
 • Zodra je de cursus hebt geactiveerd, heb je 1 jaar de tijd om de cursus af te ronden. Na dit jaar verloopt de cursus. Het is niet mogelijk om de cursus te verlengen.