Leer reanimatie en eerste hulp te verlenen bij veelvoorkomende ongelukken bij baby's en kinderen. Met online theorie en een praktijksessie.

De cursus 'EHBO bij Baby's en Kinderen' bestaat uit online theorie (gemiddeld 4-6 uur) en een praktijksessie (4 uur). De online theorie behandelt veelvoorkomende letsels bij baby's en kinderen, reanimatie en gebruik van de AED. In de praktijksessie ga je met andere cursisten aan de slag met bijvoorbeeld reanimatie en gebruik van de AED. Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat. 

Wat leer ik?

De cursus 'EHBO bij Baby's en Kinderen' start met online theorie. Na de aankoop van de cursus vind je de online theorie direct in je persoonlijk account. Je kan dus vandaag al aan de slag gaan met jouw EHBO-skills. De online theorie bestaat uit 13 hoofdstukken die je in zo'n 4 tot 6 uur doorloopt. De online theorie hoef je niet in één keer te voltooien. Je mag tussentijds altijd even stoppen. De cursus onthoudt voor jou waar je bent gebleven.

De online theorie behandelt verschillende onderwerpen, waaronder reanimatie, gebruik van de AED, brandwonden, vergiftiging, vitale functies en koortsstuipen. 

Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus:

AED bedienen
Allergische reactie
Bijen/wespensteek
Bloedingen
Bloedneus
Botbreuken en ontwrichting
Brandwonden
Doorslikken vreemd voorwerp
Elektriciteitsletsels
Kleine en grote wonden
Kneuzing en verstuiking
Koorts en koortsstuipen
Oogletsel
Oorpijn
Reanimatie baby
Reanimatie kind
Shock
Splinter verwijderen
Stikken
Tandletsel
Verdrinking
Vergiftiging
Verslikken
Voorwerp in neus of oor

Beoordeling (5)

5
5
4
3
2
1
Bea
2 maanden geleden
Hele leuke en interactieve cursus. AED ook aan bod. Erg fijn om op deze manier te leren !
Catholijn te Wechel
3 maanden geleden
Goed en instructief. Alleen de aangegeven tijdsinvestering was, wanneer je de cursus voor de eerste maal doet, groter.
Tonny
5 maanden geleden
Duidelijke theorie en een fijne instructrice tijdens de praktijksessie.
Marianne van der Veen
5 maanden geleden
Ik vond de cursus erg uitdagend. Het was ook verrassend om te zien hoe de aanpak van baby's en kinderen verschilt. Erg fijn om hulp en tips van de instructeur te krijgen.
Aukje Poortinga
5 maanden geleden
Goede cursus. Duidelijke uitleg. En de praktijkcursus is goed. Ze zet je tot nadenken en daardoor tot goed handelen in lastige situaties.