AFAS koppeling EHBO-BHV certificering & planning LIVIS & INCASE

In veel organisaties wordt data in verschillende systemen opgeslagen. Medewerker gegevens moet zo op verschillende plekken worden beheerd. Dit kost tijd en is soms omslachtig. Daarom is er de AFAS koppeling EHBO-BHV certificering.

Werk je als kinderopvang organisatie met AFAS dan hebben LIVIS en INCASE een oplossing. 

Via de connectoren van AFAS zorgen wij dat gegevens AVG proof en zorgvuldig worden uitgewisseld met onze systemen. Zo worden belangrijke gegevens over (her)certificering gekoppeld en zorgen wij voor de planning van de medewerkers. Dit scheelt zowel de opvang organisatie als ons tijd. 

AFAS Get connector

De Get Connector haalt data op uit de AFAS software en deelt het vervolgens met de applicatie van Incase. Maar ook andersom. Snel en eenvoudig, zonder handmatige invoer.

AFAS Update connector

Met de Update Connector kun je gegevens updaten ofwel bijwerken in de software van AFAS. Zo is jouw kinderopvang data altijd up to date. De Update connector van Livis en Incase omvat de actuele EHBO en BHV certificeringsinformatie van de cursist en eventueel een PDF van het afgegeven certificaat zodat de in het personeelsdossier beschikbaar wordt binnen AFAS.

https://www.afas.nl/software/connector

Welke data

Welke data kan je synchroniseren via een Insite/livis Get en update connector?

De connector tussen het planportaal van Incase en AFAS is er voornamelijk op gebaseerd om de cursist informatie up-to-date te houden. Welke cursisten moeten er geschoold worden en welke niet(meer). Op welke locatie werkt de cursist? Is de cursist gecertificeerd. Tot welke datum is de cursist gecertificeerd? Door deze informatie rechtstreek met AFAS uit te wisselen wordt het borgen van de juiste dekkingsgraad en het plannen van gecertificeerde medewerkers op de groepen vereenvoudigd.

Velden die wij aanleveren naar AFAS

  • Personeelsmutaties
  • Datum afgifte certificaat
  • Datum verloop certificaat
  • Cursustraject
  • Personeelsnummer

 

Wil je meer weten over de AFAS koppeling EHBO-BHV certifcering van Livis & Incase. Laat het ons weten door contact op te nemen.

Interesse

Wil je weten wat de AFAS Get connector of de AFAS Update connector kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

We bespreken graag de mogelijkheden