Wie zijn wij?

Livis is in 2008 als eerste opleider in Nederland gestart met het aanbieden van EHBO en BHV cursussen middels een combinatie van e-learning en praktijk (blended learning). In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot de grootste landelijke aanbieder met praktijktrainingen EHBO, BHV en VCA op meer dan 200 locaties door Nederland.

Inmiddels is ons aanbod aan online cursussen sterk gegroeid, met een (geaccrediteerd) portfolio voor Pedagogisch Medewerkers, Gastouders, Kraamverzorgers en mantelzorgers. Samen maken wij ons sterk om de zelfredzaamheid van Nederlanders te vergroten. 

Om verder te groeien zijn wij op zoek naar slimme koppen en handige handjes. Je komt te werken in een ontzettend leuk en jong team en je helpt echt mee met de groei van de organisatie. Je staat, net als wij, met de voeten in de klei en je gaat veel leren van ons en wij van jou. 

Vacatures

Op dit moment kun je solliciteren op de volgende vacatures: 

# Stagiair Marketing & Communicatie 

Gezocht: HBO stagiair Marketing en/of Communicatie (fulltime, minimaal 20 weken)

Wie zijn wij

Livis is in 2008 als eerste opleider in Nederland gestart met het aanbieden van EHBO en BHV cursussen middels een combinatie van e-learning en praktijk (blended learning). In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot de grootste landelijke aanbieder met praktijktrainingen op meer dan 200 locaties door Nederland.

Inmiddels is ons aanbod aan online cursussen sterk gegroeid, met een (geaccrediteerd) portfolio voor Pedagogisch Medewerkers, Gastouders, Kraamverzorgers en Mantelzorgers.

Samen maken wij ons sterk om de zelfredzaamheid van Nederlanders te vergroten.

Om verder te groeien zijn wij op zoek naar slimme koppen en handige handjes. Je komt te werken in een ontzettend leuk en jong team en je helpt echt mee met de groei van de organisatie. Je staat, net als wij, met de voeten in de klei en je gaat veel leren van ons en wij van jou.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het Marketing / E-commerce team waarbij je ondersteuning biedt aan de E-Commerce, marketing en communicatie activiteiten. Je wordt begeleid door de E-commerce Manager en Communicatie Manager. Je gaat meteen aan de slag en je mag je voorkeur uitspreken over de werkzaamheden die je het liefst doet. Je duikt meteen diep in de wereld van online marketing en communicatie en gaat ontdekken wat dit inhoudt en past het toe. Je zult ondersteunen op de volgende werkzaamheden:

# Contentmanagement en content schrijven
# Linkbuilding
# Nieuwe producten toevoegen aan de website
# Ondersteunen bij het inplannen van social media
# E-mail marketing en teksten voor nieuwsbrieven schrijven
# Funnels en sales processen uitdenken en verbeteren
# Nieuwe campagnes uitdenken en uitvoeren 
# Beurzen bezoeken en meewerken

Kortom: je wordt écht een volwaardig onderdeel van ons team. We zorgen dat je de juiste ondersteuning, tijd en tools krijgt om jouw stageperiode tot een interessante en leerzame periode te maken. Bij Livis hechten we veel waarde aan eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Je krijgt hier veel vrijheid voor terug en dat maakt deze functie uitdagend en flexibel. De thuishaven van Livis is Rotterdam, maar je kunt ook werken vanuit ons kantoor in Maarssen. Zijn we allemaal enthousiast, dan zijn er mogelijkheden om in dienst te komen.

Wat wij bieden

# Trainingen en kennis om jezelf te ontwikkelen
# Een marktconforme stagevergoeding
# Een hele fijne werksfeer
# Veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid
# Mogelijkheid tot vast dienstverband na succesvolle stage periode

Wat wij vragen:

# Je dient ingeschreven te staan bij een HBO-opleiding in de richting Commerciële Economie, Communicatie of een vergelijkbare opleiding. 
# Affiniteit met online marketing en een commerciële mindset
# Perfecte beheersing van de Nederlandse taal en het leuk vinden om te schrijven
# Nauwkeurig en aanpakker
# Ervaring met online tools zoals Google Analytics en CMS-systemen is geen must maar wel een pré.
# Ervaring met Photoshop is een pré.
# Je bent voor minimaal 5 maanden aaneengesloten beschikbaar.

Solliciteren

Ben jij die leuke en slimme kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur dan een berichtje naar joost@livis.nl