Wie zijn wij?

Livis is in 2008 als eerste opleider in Nederland gestart met het aanbieden van EHBO en BHV cursussen middels een combinatie van e-learning en praktijk (blended learning). In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot de grootste landelijke aanbieder met praktijktrainingen EHBO, BHV en VCA op meer dan 200 locaties door Nederland.

Inmiddels is ons aanbod aan online cursussen sterk gegroeid, met een (geaccrediteerd) portfolio voor Pedagogisch Medewerkers, Gastouders, Kraamverzorgers en mantelzorgers. Samen maken wij ons sterk om de zelfredzaamheid van Nederlanders te vergroten. 

Om verder te groeien zijn wij op zoek naar slimme koppen en handige handjes. Je komt te werken in een ontzettend leuk en jong team en je helpt echt mee met de groei van de organisatie. Je staat, net als wij, met de voeten in de klei en je gaat veel leren van ons en wij van jou. 

Vacatures

Op dit moment kun je solliciteren op de volgende vacature:

Afstudeerstage HBO Commerciële Economie

Ben jij op zoek naar een commerciële afstudeerstage waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en jouw inbreng ook echt een verschil kan maken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen tijdens je stage?

Er ligt een vraagstuk voor je klaar rondom het borgen van klantenbinding. Omdat onze certificaten over het algemeen een geldigheid van 2 jaar hebben, is er tussen de opleidingsmomenten weinig contact met onze klanten. Onze dagelijkse uitdaging is om zó relevant te blijven dat klanten graag bij ons terug komen.

Welke taken komen hierbij kijken?

· Onderzoek naar het borgen van klantenbinding
· Analyse van het huidige klantbestand/doelgroepen
· Analyse van de huidige manier van werken
· Interviews met klanten
· Onderzoek naar het borgen van klantenbinding
· Uittesten van je ideeën

Je komt terecht in ons team accountmanagement en zal naast je onderzoek meewerken met salesondersteunende taken. Je werkt nauw samen met de collega’s van de binnendienst en team onderwijs.

Wat bieden wij?

· Een leerzame werkomgeving
· Werkervaring voor op je CV
· Stagevergoeding
· Ruimte voor eigen initiatief
· Veel verantwoordelijkheid

Wat verwachten we van jou?

· Je bent energiek en communicatief sterk
· Je bent proactief en in staat zelfstandig aan de slag te gaan
· Je denkt mee over nieuwe mogelijkheden voor de organisatie
· Het behalen van commerciële doelen geeft jou een kick
· Je bent minimaal 32/40 uur per week beschikbaar

Solliciteren?

Is deze stage op jouw lijf geschreven? Voldoe jij aan de functie-vereisten? Stuur je CV en motivatie naar: joostloeve@livis.nl