In deze BHV-cursus leer je acuut levensreddend handelen, reanimeren, een AED gebruiken, ontruimen, brand bestrijden en nog veel meer. Deze cursus is speciaal gemaakt voor kinderdagverblijven, BSO’s en scholen.

De cursus 'BHV Kinderopvang Incompany' bestaat uit een 2-4 uur durende online theorie en een 2 uur durende praktijksessie op locatie naar wens. De cursus 'BHV Kinderopvang Incompany' bereidt medewerkers van kinderdagverblijven en scholen voor op verschillende incidenten die zich kunnen voordoen.

De online theorie

In het theoriegedeelte van de cursus wordt ingegaan op de achtergronden en de wettelijke kaders van bedrijfshulpverlening. In de online theorie 'BHV Kinderopvang Incompany' worden de volgende onderwerpen behandeld: acuut levensreddend handelen inclusief reanimatie & gebruik van de AED, brandbestrijding, ontruiming, communicatie en alarmering.

De praktijksessie

Aan de hand van praktijkoefeningen worden de cursisten in staat gesteld situaties in te schatten en te handelen volgens de juiste procedure. De cursisten leren de veiligheid van een gebouw te vergroten. Ze leren een beginnende brand te beperken en te bestrijden, een gebouw te ontruimen met kinderen en adequaat te communiceren bij een incident.

Voor wie?

De cursus 'BHV Kinderopvang Incompany' is speciaal ontwikkeld voor medewerkers in de kinderopvang, BSO en op basisscholen. Voor deze cursus moet je in het bezit zijn van een geldig EHBO certificaat.

BHV certificaat

Na het succesvol afronden van de cursus 'BHV Kinderopvang Incompany' ontvangt de cursist een persoonsgebonden BHV-certificaat. Alle praktijksessies worden verzorgd door speciaal geschoolde BHV-instructeurs.

De inhoud van de online theorie voldoet aan eindtermen NIBHV, eindtermen Het Oranje Kruis, Richtlijnen Nederlandse Reanimatie Raad en NEN 4000.

Offerte op maat

Neem contact op met Livis en ontvang een offerte op maat voor de cursus 'BHV Kinderopvang Incompany' . Je betaalt één all-in groepstarief. Het maximaal aantal deelnemers is 12.

Ons aanbod op maat?
Neem vrijblijvend contact op. Stuur een e-mail naar zakelijk@livis.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.