Benieuwd of je EHBO cursus gratis is? Doe dan nu de EHBO vergoedingscheck.

Weet jij of je recht hebt op een vergoeding vanuit je zorgverzekeraar? Ben je aanvullend verzekerd, dan hebben de meeste zorgverzekeraars namelijk een speciaal zorgpotje beschikbaar voor het volgen van een EHBO-cursus. Zo is de kans groot dat je verzekeraar jouw cursus vergoedt.

Wij helpen je met het controleren of jij je EHBO cursus vergoedt krijgt door je verzekeraar. De lijst is up to date en bevat de meeste recente 2020 vergoedingen van de meeste Nederlandse verzekeraars. Dus wacht niet langer en check nu of jij iets terug krijgt of zelfs 100% vergoedt krijgt!

Voordelen voor het kiezen van LIVIS als EHBO opleider.

- Verzekeraars kennen Livis en dit maakt het declaratietraject vaak snel en simpel

- 80% van de verzekeraars vergoedt een cursus van LIVIS 

- Livis biedt EHBO cursussen aan van het Rode Kruis, Oranje Kruis en haar eigen certificaat.

- Wij ontzorgen bedrijven door middel van een partner dashboard waar je overzicht hebt over je medewerkers en hun cursusverloop. 

- Livis adviseert bedrijven met met betrekking tot vergoedingen, subsidies en andere interessante voordelen. 

- Wij zijn zowel een geschikte partner voor particulier als zakelijke klant. 

Hoe regel je jouw cursus vergoeding?

Om de cursus vergoeding te regelen moet je jouw verzekeraar laten zien dat je de EHBO-cursus hebt gevolgd en betaald. Hiervoor maak je na het afronden van de cursus een kopie van je behaalde certificaat en van je factuur. De factuur kan je vinden op de pagina 'mijn gegevens' in Mijn Livis.

Maar liefst 80% van de Nederlandse verzekeraar vergoed jouw EHBO-cursus! 

Disclaimer

Wij proberen zo zorgvuldig mogelijk de vergoedingen en bedragen van de verzekeraars te presenteren, ondanks deze zorgvuldigheid kan het zijn dat er onjuistheden staan vanwege een wijziging die niet goed is doorgevoerd.

Aan de door ons gepresenteerde vergoedingen kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Livis kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die het gevolg is van het gebruik van informatie op deze pagina.

Kijk daarom voor de specifieke polisvoorwaarden en vergoedingen altijd op de website van je zorgverzekeraar.

01

Waar ben je verzekerd?