Leer in deze e-learning meer over de veilige hechting tussen de ouder en het kind en waarom dit zo belangrijk is.

Een veilige hechting is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van je kind. Maar wat is een veilige hechting? Hoe kan je kind zich veilig hechten en zich gezond ontwikkelen? De eerste stap voor een veilige hechting tussen jou en je kind is met het maken van deze cursus gezet, want met genoeg kennis, een juiste houding en een aantal goed uit te voeren tips, leg jij een goede basis voor de rest van het leven van je kind. 

De cursus Veilige hechting tussen ouder en kind is een e-learning van 2 tot 3 uur waarin je meer leert over het veilig hechten met je kind. In de cursus leer je meer over de ontwikkeling van een kind, factoren die van invloed zijn op de ontwikkeling, wat hechting is, tips voor een veilige hechting, factoren die van invloed zijn op de hechting en nog meer! Na afronding van de e-learning ontvang je het bewijs van deelname. 

Let op: ben je kraamverzorger en wil je voor je werk meer weten over de hechting tussen ouder en kind? Volg dan de door KCKZ geaccrediteerde e-learning Aandacht voor hechting in de kraamzorg'.

E-learning

Je start met de e-learning. Deze volg je op je laptop, desktop of tablet. Log hiervoor in op jouw persoonlijk account. Als je de cursus hebt gekocht, staat de e-learning direct voor je klaar in je account en kun je meteen starten. Je doorloopt 5 hoofdstukken en eindigt met een eindtoets.

 

Start nu jouw cursus

Online cursus Een veilige hechting tussen Ouder en Kind