In deze BHV-cursus leer je leiding geven tijdens het reanimeren, het gebruiken van een AED, ontruimen, brand bestrijden en meer.

De cursus BHV ploegleider incompany is een cursus van 2 dagen. Een ploegleider heeft tijdens een calamiteit de leiding over een aantal BHV’ers. De Ploegleider stuurt hen aan, behoudt het overzicht en neemt, in overleg met de directie of het hoofd bedrijfshulpverlening, beslissingen over de te nemen acties. Naast het leidinggeven tijdens calamiteiten kan een Ploegleider ook preventieve taken en verantwoordlijkheden hebben binnen de organisatie.

De lestijden kunnen in overleg worden bepaald. Iedereen met een geldig BHV certificaat kan deelnemen aan de cursus BHV ploegleider.

Offerte op maat

Neem contact op met Livis en ontvang een offerte op maat voor de cursus 'Ploegleider BHV' basis of herhaling. Je betaalt één all-in groepstarief. Het maximaal aantal deelnemers is 8.

Wat leer ik?

De volgende onderwerpen worden onder andere behandeld:

  • Theorie: Hierbij wordt ingegaan op de wettelijke achtergronden en de rol/functie van de ploegleider binnen de organisatie.
  • Praktijk: Verschillende praktische cases waarbij de deelnemers bij toerbeurt worden ingezet in de rol van Ploegleider. Er veel ruimte voor praktisch oefenen

In overleg bieden wij de ruimte om de training als maatwerk op de specifieke rol van de ploegleider binnen de organisatie verder af te stemmen.

Ons aanbod op maat?
Neem vrijblijvend contact op. Stuur een e-mail naar zakelijk@livis.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.