Leer zelfverzekerd eerste hulp verlenen bij vaak voorkomende ongelukken bij baby's en kinderen en leer meer over de veilige hechting tussen de ouder en het kind.

De combicursus 'EHBO bij Baby's en Kinderen' + de 'Veilige hechting tussen ouder en kind' bereid je op veel verschillende vlakken voor. Je leert hoe je eerste hulp verleent aan kinderen én je krijgt informatie over hoe je zorgt voor een veilige hechting van een kind. De EHBO-cursus bestaat uit online theorie (4-6 uur) en een praktijksessie (4 uur). De online cursus 'Hechting tussen ouder en kind' is een online theorie die je in 3 tot 4 uur doorloopt. Na het afronden van de EHBO-cursus ontvang je een erkend Livis-certificaat.

In onze nieuwe cursus EHBO bij Baby’s & kinderen leer je hoe je zelfverzekerd hulp kunt verlenen bij ongelukken. De nieuwe ABCDE-methode helpt je stap voor stap te handelen en het hoofd koel te houden.

Meld je direct aan, of ontdek meer over de basiscursus op deze pagina. Wil je je aanmelden voor de HERHALINGSCURSUS? Kies dan als je je inschrijft, bij stap 2 voor Herhalingscursus.

Lees meer over de nieuwe cursus en de ABCDE-methode

Start in je eigen tempo met een online cursus 
Je leert de theorie en oefent met realistische, interactieve scenario’s. Jij bepaalt het tempo. Stop zo vaak je wilt en ga gemakkelijk verder waar je bent gebleven. En je kunt de lesstof afstemmen op jouw ervaringsniveau, dus besteed je tijd optimaal!

Volg een praktijksessie bij jou in de buurt
Als je de online cursus hebt afgerond, pas je jouw EHBO-skills onder begeleiding van een ervaren trainer toe in realistische praktijksituaties. Zo maken we de stap naar het dagelijks leven zo klein mogelijk. 

  • Er is altijd wel een praktijkles bij jou in de buurt!  
  • We werken met meer dan 200 locaties door het hele land.  

een veilige hechting tussen Ouder & Kind (2-3 uur)
De cursus 'Veilige hechting tussen ouder en kind' is een korte online cursus van 2 tot 3 uur waarin je meer leert over de veilige hechting van een kind. In de online theorie leer je meer over de ontwikkeling van een kind, factoren die van invloed zijn op de ontwikkeling, wat hechting is, tips voor een veilige hechting, factoren die van invloed zijn op de hechting en nog meer! Na afronding van de online cursus ontvang je het bewijs van deelname. 

De meeste verzekeraars vergoeden onze EHBO-cursus
Benieuwd of jouw EHBO-cursus gratis is?
Doe de vergoedingscheck!

Wat leer ik?

Tijdens de cursus EHBO bij Baby’s & kinderen leer je onder meer: 

  • Eerste hulp verlenen volgens de ABCDE-methode 
  • Zelfverzekerd handelen bij ongelukken en noodsituaties 
  • Risico’s inschatten en de juiste hulpdiensten alarmeren 
  • Behandelen van grote en kleine letsels, van breuk tot bloedneus 
  • Reanimeren (met een AED) bij baby’s en kinderen 
  • Eerste hulp verlenen bij levensbedreigende situaties  
  • Voorkomen van specifieke letsels bij baby’s & kinderen 

Je volgt onze nieuwe Livis cursus en ontvangt een erkend Livis certificaat
Nadat je de praktijkles succesvol hebt afgerond, ontvang je een erkend Livis certificaat, geschikt voor alle professionals in de zorg die aan de wet IKK moeten voldoen. Heb je een vragen over ons certificaat? Kijk bij Veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

Oranje Kruis cursus volgen
Uiteraard blijft het mogelijk om desgewenst tegen een meerprijs de reguliere cursus van het Oranje Kruis te volgen bij Livis. Je kunt deze keuze aangeven bij Direct inschrijven.

Meer weten? 
De cursus EHBO bij Baby’s & Kinderen is vernieuwd een biedt een innovatieve vorm van onderwijs die nog beter aansluit op de praktijk.  
Lees meer over de nieuwe Livis Kinder-EHBO en -Bhv-cursussen

Start nu jouw cursus

EHBO bij Baby's en Kinderen + Een veilige hechting tussen ouder en kind

Beoordeling (8)

5
5
4
3
2
1
Daniëlle
1 jaar geleden
EHBO bij Baby's en Kinderen was goed te volgen; de combinatie online en praktijk vond ik prettig. Door de opgefriste basiskennis verliep de praktijksessie vlot, overzichtelijk en duidelijk.
M. Schouten
1 jaar geleden
Goede online theorie en een goede praktijkles die de werkelijkheid en echte situaties benadrukt. Fijne nieuwe ABCDE methode, alles was zeer actueel.
Maartje van Donselaar
1 jaar geleden
Mooie duidelijke theorie, fijne en goede instructeur. Hij gaf veel ruimte om te oefenen met casussen. Top!
M. Pruim
1 jaar geleden
Prima opleidingen, erg leerzaam.
Karin Sandner
1 jaar geleden
Ik heb de cursus als leerrijk ervaren en ik ben weer helemaal op de hoogte van ongevallen en eerste hulp verlenen in noodsituaties.
Nora Aarts
2 jaar geleden
Ik vond de cursus heel erg leerzaam.
Sinja van Lieshout
2 jaar geleden
Prettige ervaring met Livis, goede uitleg.
Susan
2 jaar geleden
Goede en fijne cursus voor een nieuwe ouder. Veel van opgestoken en ik weet nu hoe te handelen in noodsituaties.