Leer reanimeren en het gebruik van de AED bij volwassenen. Inclusief Livis-certificaat.

De cursus 'Reanimatie bij Volwassenen' bestaat uit een 2 tot 3 uur durende online theorie en een 2 uur durende praktijksessie bij jou in de buurt


BELANGRIJK! Bij de cursus 'Reanimatie bij Volwassenen' kan je gewoon aansluiten bij een praktijksessie EHBO bij Volwassenen. Een EHBO-praktijksessie start met 2 uur reanimatie en het gebruik van een AED. Daarna dien je de praktijksessie te verlaten. Dit wordt aangegeven door onze instructeur. De resterende uren zijn alleen bedoeld voor de cursisten die een cursus EHBO volgen.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Meer dan 80 procent van de zorgverzekeraars vergoedt een EHBO-cursus tot wel 100 procent!

De online theorie

Met de online theorie leer je meer over acuut levensreddend handelen bij volwassenen, bijvoorbeeld in het geval van een hartaanval. Je leert volwassenen reanimeren, een AED gebruiken en wat te doen bij een verstikking of een verslikking. De online theorie duurt gemiddeld 2 of 3 uur.

De praktijksessie

Wanneer je de online theorie hebt afgerond en de eindtoets hebt gemaakt, oefen je tijdens de praktijksessie zelf reanimatie, het gebruik van de AED en hoe om te gaan met een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. De praktijksessie duurt 2 uur. Het slagingspercentage ligt op 99%.

Praktijksessies door heel Nederland

De praktijksessies zijn op meer dan 200 locaties door heel Nederland te volgen. Bij de aankoop van een cursus heb je zelf de keuze om wel of niet direct een locatie voor de praktijksessie te selecteren.

Wat leer ik?

Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus:

AED bedienen
Aflossen bij reanimatie
Belangrijke stappen
Bloedingen
Brandwonden
Mondinspectie
Reanimatie volwassene
Shock
Stikken
Verslikken
Vitale functies
Wonddrukverband
Wondsnelverband

Beoordeling (5)

5
5
4
3
2
1
K. Hemminga
7 maanden geleden
Een goede ervaring!
Heleen
1 jaar geleden
Korte maar duidelijke cursus reanimatie. Je leert het belangrijkste onderdeel van de EHBO cursus op een hele fijne wijze.
Geert
1 jaar geleden
Fijne manier om te leren reanimeren, echt een aanrader.
Thea
2 jaar geleden
Leuke en snelle manier om te leren reanimeren. Duidelijk en erg leerzaam. Fijne praktijktraining!
Ko H.
2 jaar geleden
De cursus was heel leuk en nuttig.