In deze BHV-cursus leer je over acuut levensreddend handelen, reanimeren, ontruimen, brand bestrijden en meer.

De cursus 'BHV Plus' bestaat uit een 4-6 uur durende online theorie en een 8 uur durende praktijksessie bij jou op locatie. De cursus 'BHV Plus' bereidt medewerkers voor op verschillende incidenten die zich op de werkvloer kunnen voordoen.

De online theorie

In de online theorie worden de achtergronden en de wettelijke kaders van bedrijfshulpverlening behandeld. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: reanimatie en het gebruik van de AED, brandbestrijding, ontruiming, communicatie en alarmering.

De praktijksessie

Aan de hand van praktijkoefeningen worden de cursisten in staat gesteld situaties in te schatten en te handelen volgens de juiste procedure. Een cursist leert onder andere goed communiceren bij incidenten, een beginnende brand beperken en blussen en een gebouw te ontruimen. Ook leert een cursist meer over het verlenen van eerste hulp en het herkennen en behandelen van letsels.

Voor wie?

De cursus 'BHV Plus' is bedoeld voor alle bedrijfshulp verleners. Voor deze cursus is geen vooropleiding noodzakelijk.

BHV certificaat

Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt de cursist een persoonsgebonden BHV certificaat. Alle praktijksessies van de cursus 'BHV Plus' worden verzorgd door speciaal geschoolde BHV-instructeurs.

De inhoud van onze online theorie voldoet aan eindtermen NIBHV, eindtermen Het Oranje Kruis, Richtlijnen Nederlandse Reanimatie Raad en NEN 4000.

Offerte op maat 

Neem contact op met Livis en ontvang een offerte op maat voor de cursus 'BHV Plus basis of herhaling. Je betaalt één all-in groepstarief. Het maximaal aantal deelnemers is 12 personen.

Wat leer ik?

Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus:

AED bedienen
Ernstige bloedingen
Reanimatie volwassene
Brand en explosie
Veiligheidshouding
Rautek
Blussen met de poederblusser
Blussen koolstofdioxide
Wat te doen bij brand
Alarmering- en communicatiemiddelen

Ons aanbod op maat?
Neem vrijblijvend contact op. Stuur een e-mail naar zakelijk@livis.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.