Kraamzorg opleidingen afgestemd op jouw organisatie


Livis verzorgt verschillende kraamzorg opleidingen; van EHBO voor de Kraamzorg tot een cursus Communicatie in de Kraamzorg. Ons aanbod is uiteenlopend en onderdeel van het geaccrediteerde systeem van het KCKZ. Wij denken graag mee met jouw organisatie, om jouw werknemers de benodigde punten te laten behalen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te ontzorgen, hier denken wij ook graag over mee!

Hieronder gaan we in op wat wij aanbieden en hoe wij samen jouw werknemers alle benodigde kennis kunnen laten opdoen.


KCKZ Geaccrediteerde punten

 

In de kraamzorg zijn kraamverzorgende verplicht om 40 punten per 4 jaar te behalen in de categorieën A, B en C. Wij bieden een groot gedeelte van deze categorieën aan en al onze cursussen tellen mee in het kwaliteitsregister van het KCKZ. De behaalde (geaccrediteerde) punten kunnen makkelijk geupload worden in het kwaliteitsregister van het KCKZ na het behalen van de cursussen. Wij ontzorgen door deze punten voor jullie bij te schrijven. 

Vind hier alle kraamzorg opleidingen die wij aanbieden

Online cursussen
Wij bieden zowel blended (praktijk en online) als online cursussen aan. Onze online cursussen kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd op een laptop, telefoon of tablet. Deze cursussen zijn voorzien van realistische scenario’s en behandelen verschillende belangrijke onderwerpen. Op onze website is duidelijk aangegeven welke opleidingen online zijn en welke opleidingen bestaan uit een praktijk en online gedeelte, wat we blended learning noemen. 

Incompany - Blended learning
Ons Incompany aanbod is een combinatie van online en praktijksessies. Na het behalen van de online competenties oefenen de cursisten op locatie en passen zij hun kennis toe. Wij bieden de praktijksessies aan op eigen locatie óf op een van de 200 Livis locaties. De praktijksessies worden ingericht en afgestemd op de wensen van jullie organisatie.

Wij begrijpen maar al te goed dat iedere kraamzorg organisatie uniek is en daarbij eigen opleidingsvraagstukken heeft. Daarom sluiten wij in onze trainingen aan op de leervragen van de cursisten. Daarnaast helpen wij ook ontzorgen op gebied van cursisten-administratie. Wij schrijven punten bij, laten weten wanneer er weer een nieuwe training gestart moet worden en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het scholingsaanbod. 

Management Rapportages
Jouw organisatie krijgt toegang tot een partner dashboard waar een overzicht met management rapportages te zien is. Hier zie je hoe ver de cursisten zijn, welke certificaten er zijn behaald en wie er wanneer met een cursus moet starten. Andere klanten geven aan dat dit overzicht van toegevoegde waarde is. Het geeft namelijk een overzichtelijk beeld van het cursus beleid van jouw organisatie.

Daarnaast heeft een samenwerking met Livis nog meer voordelen. 

Foto van Sandra De samenwerking met Livis heb ik als erg prettig ervaren. Als HR manager van een kraamzorg instantie is er altijd veel te regelen. Daarom waardeer ik het enorm dat Livis meedenkt over het aanbod van de cursussen. Zo wordt er niet alleen meegedacht over het aanbod maar hebben ze ook erg geholpen met de administratie. Het is erg fijn dat Livis ons hier mee heeft kunnen helpen. Daarnaast hebben we erg fijne feedback terug gehad van onze kraamverzorgers. Wij raden Livis zeker aan! Sandra

Waarom Incompany?

  • Advies en cursussen worden op maat gemaakt voor jouw organisatie
  • Er is keuze uit verschillende erkende/geaccrediteerde kraamzorg cursussen met wettelijk erkende certificaten
  • De training vind plaats op eigen locatie of op een van de vele Livis-locaties
  • Wij verzorgen de cursisten administratie 
  • Wij zijn flexibel en kunnen cursussen op een korte termijn inplannen
  • Je hebt een snelle inzage in de cursus voortgang van jouw werknemers 
  • Je hebt inzicht in de geldigheid van de certificaten en diploma’s
  • Wij zijn jouw vaste aanspreekpunt voor vragen

 

Wat bieden wij aan?
Ben jij aan het onderzoeken waar jij graag jouw werknemers hun kraamzorg cursussen wilt laten behalen? Wij denken graag met jullie mee.

1. Wij bieden een breed assortiment in geaccrediteerde kraamzorg opleidingen aan
2. Wij hebben jaren ervaring in het aanbieden van kraamzorg opleidingen
3. Wij bieden de mogelijkheid aan tot Incompany cursussen (afgestemd op jouw organisatie)
4. Wij helpen ontzorgen door administratie taken voor jouw bedrijf over te nemen

Hoe zijn wij te bereiken?
Hopelijk hebben we je interesse kunnen wekken. Joost Loeve van Team Sales is beschikbaar voor alle vragen en/of opmerkingen. Samen kijken we naar de mogelijkheden hoe wij jouw organisatie in de kraamzorg kunnen helpen ontzorgen en hoe wij onze cursus kunnen aanpassen aan jullie wensen.

We zijn bereikbaar via zakelijk@livis.nl maar uiteraard ook telefonisch via 0854878900