Kraamzorgopleidingen afgestemd op jouw organisatie

Bij Livis hebben we een breed scholingsaanbod voor kraamverzorgenden. Zo verzorgen wij EHBO-cursussen speciaal gericht op de kraamzorg en bieden we specifieke kraamzorgcursussen aan. Al onze cursussen zijn KCKZ-geaccrediteerd, zodat jouw werknemers de benodigde punten kunnen behalen.

KCKZ-geaccrediteerde punten

In de kraamzorg zijn kraamverzorgenden verplicht om 40 geaccrediteerde punten per vier jaar te behalen in de categorieën A, B en C. Wij bieden in een groot gedeelte van deze categorieën cursussen aan. Na het succesvol afronden van de cursussen kunnen de behaalde geaccrediteerde punten makkelijk geüpload worden in het kwaliteitsregister van het KCKZ. Wij helpen jullie ontzorgen door deze punten bij te schrijven. 


Vind hier alle kraamzorgopleidingen die wij aanbieden

Online cursussen
Wij bieden zowel blended cursussen (praktijk én online) als online cursussen aan. Onze online cursussen volg je gemakkelijk op een laptop, telefoon of tablet. Deze cursussen zijn voorzien van realistische scenario’s en behandelen verschillende belangrijke onderwerpen. Op onze website is duidelijk aangegeven welke opleidingen online en welke opleidingen ‘blended’ zijn.

Incompany - Blended learning
Ons Incompany aanbod is een combinatie van online- en praktijktrainingen. Na het behalen van de online competenties oefenen de cursisten op locatie en passen zij hun kennis toe. Wij bieden de praktijksessies aan op jullie eigen locatie of op één van de 200 Livis locaties. De praktijksessies worden ingericht en afgestemd op de wensen van jullie organisatie.

Wij begrijpen maar al te goed dat iedere kraamzorgorganisatie uniek is en daarbij eigen opleidingsvraagstukken heeft. Daarom sluiten wij in onze trainingen aan op de leervragen van de cursisten. Daarnaast helpen wij ook ontzorgen op het gebied van de cursistenadministratie. Wij schrijven de behaalde punten bij, laten weten wanneer er weer een nieuwe training gestart moet worden en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het scholingsaanbod.

Management rapportages
Jouw organisatie krijgt toegang tot een partnerdashboard waar een overzicht met managementrapportages te zien is. Hier zie je hoe ver de cursisten zijn gevorderd, welke certificaten er zijn behaald en welke werknemers op welk moment met een cursus starten. Andere klanten geven aan dat dit overzicht van toegevoegde waarde is; het geeft een duidelijk en inzichtelijk beeld van het cursusbeleid van jouw organisatie.

Foto van Sandra De samenwerking met Livis heb ik als zeer prettig ervaren. Als HR-manager van een kraamzorginstantie is er veel te regelen. Daarom waardeer ik het enorm dat Livis meedenkt over het aanbod van de cursussen. Zo wordt niet alleen het cursusaanbod afgestemd op onze wensen maar wordt ook een deel van de administratie uit handen genomen. Het is erg fijn dat Livis heeft kunnen helpen. Daarnaast hebben we zeer fijne feedback terug gehad van onze kraamverzorgers. Wij raden Livis zeker aan! Sandra

Waarom Incompany?

  • Advies en cursussen worden op maat gemaakt voor jouw organisatie
  • Er is keuze uit verschillende erkende en geaccrediteerde kraamzorgcursussen
  • De training vindt plaats op eigen locatie of op één van de 200 Livis locaties
  • Wij verzorgen de cursistenadministratie
  • Wij zijn flexibel en kunnen cursussen op korte termijn inplannen
  • Je hebt inzicht in de cursusvoortgang van jouw werknemers 
  • Je hebt inzicht in de geldigheid van de certificaten en diploma’s
  • Wij zijn jouw vaste aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen

 

Hoe zijn wij te bereiken?
Heb je interesse in één van onze cursussen? Roelof-Jan Drijfhout is beschikbaar voor al jouw vragen. Samen kijken we naar hoe wij jouw organisatie kunnen helpen en hoe wij ons cursusaanbod afstemmen op jullie wensen.

We zijn bereikbaar via zakelijk@livis.nl maar ook telefonisch via 085487890.