Babybladen

Volg een cursus

Op dit moment zijn er geen aan de partner gekoppelde cursussen. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Inschrijving


Na inschrijving krijg je toegang tot je eigen leeromgeving, de campus. Hier staat de online theorie voor je klaar en kun je een praktijksessie inplannen. Zorg dat de gegevens kloppen. Deze komen namelijk op je certificaat. Na het bestellen van de cursus dien jij je via de campus aan te melden voor de gewenste praktijkdata van de praktijksessie.

Over de cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen

De cursus EHBO bij Baby's en Kinderen bestaat uit online theorie (4-6 uur) en een praktijksessie (4 uur) bij jou in de buurt.

De online theorie (4-6 uur)

De online theorie volg je in je eigen tempo, op ieder gewenst moment. Je leert de theorie online door het bekijken van foto’s, filmpjes en door te luisteren naar instructies. De online theorie wordt afgesloten met een eindtoets.

De praktijksessie (4 uur)

Nadat je de online theorie hebt behaald, volgt één praktijksessie. Hierbij oefen je, onder begeleiding van een erkende EHBO-instructeur de belangrijkste EHBO-handelingen. Er is ruimte voor maximaal 14 personen per cursusdatum. Je leert onder andere reanimatie, gebruik van AED en het controleren van de vitale functies. Wanneer je de cursus EHBO met een positief resultaat hebt afgerond, ontvang je een digitaal certificaat van Livis. Dit certificaat ontvangt u binnen een week na het afronden van de cursus.

Cursus EHBO bij Livis

  • Leer in 4 uur de theorie online, gewoon thuis
  • Inclusief één praktijksessie van 4 uur 
  • Met 2 jarig certificaat van Livis
  • Veel verzekeraars vergoeden onze EHBO-cursus. 
  • Vragen?

Mocht je vragen hebben omtrent de certificering, dan kan je exclusief contact opnemen met Livis.