Charly Cares Oppas Angels

Volg een cursus EHBO met korting, speciaal voor de Oppas Angels van Charly Cares!

Als Oppas Angel heb je een grote verantwoordelijkheid voor de kinderen waar je op past. Het is daarom erg belangrijk om te weten hoe je ongelukken voorkomt en hoe je adequaat en zelfverzekerd handelt in geval van nood. Weet jij wat je bijvoorbeeld moet doen bij brandwonden, verstikking, vergiftiging of een val van de trap? Als Oppas Angel krijg jij korting op het volgen van een online EHBO-cursus bij Livis. Start vandaag nog en leer hoe jij als oppas het verschil maakt in gevaarlijke situaties.

Volg een cursus

Online cursus EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw

Online cursus EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw

€ 32,00 € 10,00

Inschrijven

Wat leer je tijdens een EHBO-cursus?

Tijdens de cursus leren we jou levensreddend handelen, zodat jij weet wat je moet doen bij bijvoorbeeld verslikking, het vallen van een hoogte of in het uiterste geval bij reanimatie. 

De ABCDE-methode

De EHBO cursus geven wij volgens de ABCDE-methode. Met deze methode leer jij kijken naar ongevalssituaties door middel van een gestructureerde aanpak die ook door professionele hulpverleners wordt toegepast. Je leert waar je als eerst aandacht aan moet geven in geval van nood. Hierdoor kun je zelfverzekerd handelen als dit nodig is.

Waarom een cursus volgen bij Livis?

  • De online theorie volg je waar en wanneer het jou uitkomt. Tussendoor even stoppen? Dat is geen probleem, je kunt later verder gaan waar je bent gebleven. 
  • 80% van de Nederlandse zorgverzekeraars vergoedt een EHBO cursus van Livis. Misschien volg jij jouw cursus dus wel helemaal gratis. Doe hier de vergoedingscheck.Fijn om zo te leren wat je kunt doen in geval van nood! Cinette