Charly Cares Ouders

Volg een cursus EHBO met korting, speciaal voor members van Charly Cares!

Weet jij hoe je je kindje kan helpen bij een brandwond, verstikking of een val van grote hoogte? Voel jij je zelfverzekerd genoeg om adequaat te kunnen handelen bij een ongeval? Volg een cursus EHBO bij Baby's en Kinderen en leer hoe jij als ouder het verschil maakt in gevaarlijke situaties. 

Wat leer je tijdens een EHBO-cursus?

Tijdens de cursus leer je levensreddend handelen, zodat je weet wat je moet doen bij bijvoorbeeld verslikking, het vallen van een hoogte of in het uiterste geval bij reanimatie. Je start de cursus met de online theorie. Als je de theorie succesvol hebt afgerond, neem je deel aan de praktijksessie om alle benodigde EHBO-technieken onder begeleiding van een ervaren instructeur te oefenen. Na het afronden van de praktijksessie ontvang je het erkende Livis certificaat. 

Waarom een cursus volgen bij Livis?

  • De online theorie volg je waar en wanneer het jou uitkomt. Tussendoor even stoppen? Dat is geen probleem, je kunt later verder gaan waar je bent gebleven. 
  • De afsluitende praktijksessie volg je op één van de 200 locaties in Nederland. Samen met een ervaren instructeur en andere cursisten oefen je de vaardigheden die je in de theorie hebt geleerd.
  • 80% van de Nederlandse zorgverzekeraars vergoedt een EHBO cursus van Livis. Misschien volg jij jouw cursus dus wel helemaal gratis. Doe hier de vergoedingscheck.

Volg een cursus

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw

€ 109,00 € 94,95

Inschrijven
Goede en fijne cursus voor een (nieuwe) ouder. Veel van opgestoken en ik weet nu hoe te handelen in noodsituaties. Susan