Korelon

U ontvangt 15 euro korting voor de basis- en herhalingscursussen!

Een vriendelijk welkom aan onze gastouders en ouders op de inschrijfpagina EHBK van Korelon Christelijk Gastouderbureau. Door ons samenwerkingsverband met Livis kun je hier met 15 euro korting de basis- en de herhalingscursus EHBK volgen!

Voor deze cursusprijs krijg je het theoriegedeelte, dit volg je zelfstandig en op het moment dat je wenst achter een pc, een laptop, een tablet of een mobiele telefoon, het praktijkgedeelte, hiervoor ga je, na inschrijving, naar één van de vele locaties in Nederland, en je ontvangt na het voltooien van de theorie en de praktijk het erkende, digitale certificaat van Livis.

 

U ontvangt daarnaast ook 5 euro korting op geselecteerde online-cursussen.

 

Ben je ouder bij Korelon? Ook dan kun je de EHBO bij Baby’s en kinderen met korting volgen! Je kiest dan de EHBO bij Baby’s en kinderen en wordt aangesproken als ouder.

En wist je dat je als gastouder maar ook als ouder, via de meeste zorgverzekeringen, je opleiding geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt? Je kan de factuur uploaden naar je zorgverzekering en je ontvangt een vergoedingsbericht van je eigen zorgverzekering.


Wij wensen je veel plezier in het volgen van de opleiding!

‘Een EHBO-cursus doe je voor een ander, als een ander je lief is’

Volg een cursus

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen

€ 109,00 € 84,95

Inschrijven
EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen Herhaling - Nieuw

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen Herhaling - Nieuw

€ 104,00 € 79,95

Inschrijven
EHBO voor Gastouders - Nieuw

EHBO voor Gastouders - Nieuw

€ 109,00 € 84,95

Inschrijven
EHBO voor Gastouders Herhaling - Nieuw

EHBO voor Gastouders Herhaling - Nieuw

€ 104,00 € 79,95

Inschrijven

Cursus EHBO volgen

 
U heeft twee mogelijkheden om het certificaat te behalen: via onze ‘eigen’ praktijkcursussen met alleen (gast)ouders van Korelon waarbij één van onze medewerkers aanwezig is. Voor data verwijzen we u naar de nieuwsbrief van Korelon of het cursusoverzicht van Livis. Heeft u op korte termijn uw certificaat nodig of kunt u niet op bovenstaande cursus, dan kunt u ook via de open inschrijving (op verschillende locaties in heel Nederland) inschrijven voor een cursus bij u in de buurt!

Indien u een handleiding wenst hoe in te schrijven stuurt u dan een mail naar info@korelon.nl. Mocht u na het lezen van de handleiding er toch niet uitkomen, belt u dan met Livis.

Ook kunt u een email sturen naar klantenservice@Livis.nl. U krijgt na afronding van de hele cursus binnen 72 uur uw certificaat in uw mailbox. Wij, Korelon, ontvangen graag na ontvangst een kopie van uw digitale certificaat van Het Oranje Kruis voor in uw gastouderdossier. 
Weet u trouwens dat veel ziektekostenverzekeraars uw cursus (voor een groot deel) vergoeden? U kunt dat eenvoudig doen door het volgen van deze link. Ook kunt u kijken in uw polisvoorwaarden. Graag ontmoeten wij u tijdens één van de cursussen!

Over de cursus EHBO

Een cursus EHBO bestaat uit online theorie (4-6 uur) en een praktijksessie (4 uur) bij u in de buurt.

De online theorie bereidt u voor op de meest voorkomende ongelukken in en om het huis. Denk hierbij aan een bloedneus, een snijwond of een splinter verwijderen. Daarnaast leert u juist te handelen in ernstige situaties, zoals een vergiftiging, een botbreuk of een grote wond.

In de praktijksessie oefent u zelf reanimatie, verband aanleggen, wat te doen bij verstikking of verslikken, en hoe om te gaan met een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. De praktijksessie wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde instructeur.

Cursus EHBO bij Livis

  • Leer in 4-6 uur de theorie online, gewoon thuis
  • Inclusief één praktijksessie van 4 uur bij u in de buurt
  • Met 2-jarig certificaat van Het Oranje Kruis