Korelon

20 euro korting voor de basiscursussen en 20 euro korting op de herhalingscursussen!

Van harte welkom op de inschrijfpagina van Korelon Christelijke Kinderopvang. Door ons samenwerkingsverband met Livis kunt u zich hier met 20 euro korting voor de basiscursussen inschrijven en ontvangt u ook 20 euro korting op de herhalingscursussen!

Voor deze cursusprijs krijgt u het theoriegedeelte (wat u thuis achter uw pc, laptop of tablet volgt), het praktijkgedeelte (op één van de vele locaties in Nederland) en het digitale certificaat van Het Oranje Kruis. U ontvangt daarnaast ook 5 euro korting op geselecteerde online cursussen.
 

Volg een cursus

EHBO voor Gastouders  Herhaling Livis

EHBO voor Gastouders Herhaling Livis

€ 99,95 € 79,95

Inschrijven
EHBO voor Gastouders Livis

EHBO voor Gastouders Livis

€ 104,95 € 84,95

Inschrijven
Online cursus Herken kinderziekten

Online cursus Herken kinderziekten

€ 19,95 € 14,95

Inschrijven
Een veilige hechting tussen Ouder en Kind

Een veilige hechting tussen Ouder en Kind

€ 19,95 € 14,95

Inschrijven
EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw

€ 104,95 € 84,95

Inschrijven

Meest gekozen

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen Herhaling - Nieuw

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen Herhaling - Nieuw

€ 99,95 € 79,95

Inschrijven

Cursus EHBO volgen

 
U heeft twee mogelijkheden om het certificaat te behalen: via onze ‘eigen’ praktijkcursussen met alleen (gast)ouders van Korelon waarbij één van onze medewerkers aanwezig is. Voor data verwijzen we u naar de nieuwsbrief van Korelon of het cursusoverzicht van Livis. Heeft u op korte termijn uw certificaat nodig of kunt u niet op bovenstaande cursus, dan kunt u ook via de open inschrijving (op verschillende locaties in heel Nederland) inschrijven voor een cursus bij u in de buurt!

Indien u een handleiding wenst hoe in te schrijven stuurt u dan een mail naar info@korelon.nl. Mocht u na het lezen van de handleiding er toch niet uitkomen, belt u dan met Livis.

Ook kunt u een email sturen naar klantenservice@Livis.nl. U krijgt na afronding van de hele cursus binnen 72 uur uw certificaat in uw mailbox. Wij, Korelon, ontvangen graag na ontvangst een kopie van uw digitale certificaat van Het Oranje Kruis voor in uw gastouderdossier. 
Weet u trouwens dat veel ziektekostenverzekeraars uw cursus (voor een groot deel) vergoeden? U kunt dat eenvoudig doen door het volgen van deze link. Ook kunt u kijken in uw polisvoorwaarden. Graag ontmoeten wij u tijdens één van de cursussen!

Over de cursus EHBO

Een cursus EHBO bestaat uit online theorie (4-6 uur) en een praktijksessie (4 uur) bij u in de buurt.

De online theorie bereidt u voor op de meest voorkomende ongelukken in en om het huis. Denk hierbij aan een bloedneus, een snijwond of een splinter verwijderen. Daarnaast leert u juist te handelen in ernstige situaties, zoals een vergiftiging, een botbreuk of een grote wond.

In de praktijksessie oefent u zelf reanimatie, verband aanleggen, wat te doen bij verstikking of verslikken, en hoe om te gaan met een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. De praktijksessie wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde instructeur.

Cursus EHBO bij Livis

  • Leer in 4-6 uur de theorie online, gewoon thuis
  • Inclusief één praktijksessie van 4 uur bij u in de buurt
  • Met 2-jarig certificaat van Het Oranje Kruis