Nationale Nederlanden - Eerste hulp voor sporters

Volg een EHBO-cursus met korting, speciaal voor leden van Nationale Nederlanden.

Hoe voorzichtig we ook zijn, een ongeluk zit tijdens het sporten vaak in een klein hoekje. Met het volgen van een EHBO-cursus kun je met de juiste kennis in zo’n situatie echt het verschil maken. Als lid van de Nationale Nederlanden ontvang je korting op het volgen van een EHBO-cursus bij Livis. Om te kunnen helpen bij nood tijdens een sportles of sportwedstrijd.

Wat leer je tijdens een EHBO-cursus?
Wat moet je doen bij spierkramp? Hoe ga je om met een breuk of ontwrichting? Hoe kan je iemand helpen bij oververhitting?  Het is erg fijn om zelfverzekerd en adequaat te kunnen handelen in geval van nood. Dit leer je onder andere tijdens onze cursus EHBO bij Volwassenen + Eerste Hulp aan Sporters.

De cursus wordt gegeven volgens het blended learning principe waarbij je start met het volgen van online theorie. Als deze is afgerond, neem je deel aan de praktijksessie om alle benodigde EHBO-technieken onder begeleiding van een ervaren instructeur onder de knie te krijgen. 

De ABCDE-Methode
Verschillende EHBO-cursussen worden bij ons gegeven volgens de ABCDE-methode. Met deze methode leer jij kijken naar ongevalssituaties door middel van een gestructureerde aanpak die ook door professionele hulpverleners wordt toegepast. Je leert waar je als eerst aandacht aan moet geven in geval van nood. Hierdoor kun je zelfverzekerd handelen als dat nodig is. 

Waarom een cursus EHBO volgen bij Livis?

  • Leer snel en gemakkelijk door middel van interactieve scenario’s in de online training.
  • De online theorie volg je waar en wanneer het jou uitkomt. Tussendoor even stoppen? Dat is geen probleem, je kunt later verder gaan waar je bent gebleven. 
  • De afsluitende praktijksessie volg je op één van de 200 locaties in Nederland. Samen met een ervaren instructeur en andere cursisten oefen je de vaardigheden die je in de theorie hebt geleerd.

Volg een online cursus
Wist je dat Livis meerdere cursussen aanbiedt? Misschien is de online cursus eerste hulp aan sporters ook wel iets voor jou! Kijk snel hieronder welke cursus jou het meest aanspreekt. Als lid van Nationale Nederlanden volg je óók deze cursussen met een korting. 

Volg een cursus

Reanimatie bij Volwassenen

Reanimatie bij Volwassenen

€ 59,95 € 49,95

Inschrijven
EHBO bij Volwassenen + Het Oranje Kruis certificaat

EHBO bij Volwassenen + Het Oranje Kruis certificaat

€ 109,95 € 99,95

Inschrijven
Online cursus Eerste hulp aan sporters

Online cursus Eerste hulp aan sporters

€ 19,95 € 14,95

Inschrijven
EHBO bij Baby's en Kinderen + Certificaat Het Oranje Kruis

EHBO bij Baby's en Kinderen + Certificaat Het Oranje Kruis

€ 109,95 € 99,95

Inschrijven