Nationale Nederlanden - Zorg voor elkaar

Volg een EHBO-cursus met korting, speciaal voor leden van de Nationale Nederlanden!

Hoe voorzichtig we ook zijn, een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Met het volgen van een EHBO-cursus kun je met de juiste kennis in zo’n situatie echt het verschil maken. Zo leer je onder andere reanimeren, kleine en grote letsels behandelen en meer. Als lid van de Nationale Nederlanden ontvang je korting op het volgen van een EHBO-cursus bij Livis. Zo zorg jij voor wie je lief is. 

Volg een cursus

Reanimatie bij Volwassenen

Reanimatie bij Volwassenen

€ 66,00 € 49,00

Inschrijven
Online cursus Eerste hulp aan sporters

Online cursus Eerste hulp aan sporters

€ 22,00 € 14,95

Inschrijven
EHBO bij Volwassenen + Zorg voor wie je lief is

EHBO bij Volwassenen + Zorg voor wie je lief is

€ 149,95 € 125,00

Inschrijven
EHBO bij Volwassenen incl. Livis certificaat + Eerste hulp aan sporters

EHBO bij Volwassenen incl. Livis certificaat + Eerste hulp aan sporters

€ 127,00 € 99,00

Inschrijven
EHBO bij Volwassenen - nieuw

EHBO bij Volwassenen - nieuw

€ 109,00 € 85,00

Inschrijven

Wat leer je tijdens een EHBO-cursus?

In Nederland zijn er jaarlijks zo'n 8.000 reanimaties buiten het ziekenhuis. Thuis, op straat of tijdens het sporten: een hartstilstand is overal mogelijk. De grootste kans op overleven is door binnen 4 tot 6 minuten te starten met reanimeren. Maar hoe werkt dit precies en hoe bedien je een AED? Dit leer in je onze cursussen EHBO bij Volwassen en Reanimatie bij Volwassen

In de EHBO cursussen komen natuurlijk ook andere onderwerpen aan bod. Van vergiftiging tot verstikking en van bloedneus tot botbreuk: kom er meer over te weten in een van onze cursussen en ontdek hoe jij het verschil kan maken in levensbedreigende situaties. 

De ABCDE-methode

De EHBO-cursus geven wij volgens de ABCDE-methode. Met deze methode leer jij kijken naar ongevalssituaties door middel van een gestructureerde aanpak die ook door professionele hulpverleners wordt toegepast. Je leert waar je als eerst aandacht aan moet geven in geval van nood. Hierdoor kun je zelfverzekerd handelen als dit nodig is.

Wordt jouw cursus vergoed?

Met de module Fit van Nationale-Nederlanden wordt een EHBO-cursus volledig vergoed. Kijk voor meer informatie op www.nn.nl.

 

Waarom Livis?

  • Leer snel en gemakkelijk door middel van interactieve scenario’s in de online training.
  • De online theorie volg je waar en wanneer het jou uitkomt. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, je kunt later verder gaan waar je bent gebleven. 
  • De afsluitende praktijksessie volg je op één van de 200 locaties in Nederland. Samen met een ervaren instructeur en andere cursisten oefen je de vaardigheden.
In de cursus heb ik leren reanimeren. Ik voel me nu een stuk zelfverzekerder en beter voorbereid op een eventueel moment van nood. Peter