Nationale Nederlanden - Zorg voor jouw gezin

Volg een EHBO-cursus met korting, speciaal voor leden van de Nationale Nederlanden!

Weet jij hoe je je kindje kan helpen bij een brandwond, verstikking of bij een val van grote hoogte? Voel jij je zelfverzekerd genoeg om adequaat te kunnen handelen bij een ongeval? Volg een cursus EHBO bij Baby's en Kinderen en leer hoe jij als ouder het verschil maakt in gevaarlijke situaties. 

Volg een cursus

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw

€ 109,00 € 85,00

Inschrijven
EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw + Online cursus Herken Kinderziekten

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw + Online cursus Herken Kinderziekten

€ 127,00 € 99,00

Inschrijven
EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw + een veilige hechting tussen Ouder  en Kind

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw + een veilige hechting tussen Ouder en Kind

€ 127,00 € 99,00

Inschrijven

Wat leer je tijdens een EHBO-cursus?

Tijdens de cursus leer je levensreddend handelen, zodat je weet wat je moet doen bij bijvoorbeeld verslikking, het vallen van een hoogte of in het uiterste geval bij reanimatie. Je start de cursus met de online theorie. Als je de theorie succesvol hebt afgerond, neem je deel aan de praktijksessie om alle benodigde EHBO-technieken onder begeleiding van een ervaren instructeur te oefenen. Na het afronden van de praktijksessie ontvang je het erkende Livis certificaat. 

De ABCDE-methode

De EHBO-cursus geven wij volgens de ABCDE-methode. Met deze methode leer jij kijken naar ongevalssituaties door middel van een gestructureerde aanpak die ook door professionele hulpverleners wordt toegepast. Je leert waar je als eerst aandacht aan moet geven in geval van nood. Hierdoor kun je zelfverzekerd handelen als dit nodig is.

Wordt jouw cursus vergoed?

Met de module Fit van Nationale-Nederlanden wordt een EHBO-cursus volledig vergoed. Kijk voor meer informatie op www.nn.nl.

 

Waarom Livis?

  • Leer snel en gemakkelijk door middel van interactieve scenario’s in de online training.
  • De online theorie volg je waar en wanneer het jou uitkomt. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, je kunt later verder gaan waar je bent gebleven. 
  • De afsluitende praktijksessie volg je op één van de 200 locaties in Nederland. Samen met een ervaren instructeur en andere cursisten oefen je de vaardigheden.
Heel goede praktijkcursus met veel ruimte voor feedback en assistentie bij de oefeningen. Prettige cursusleiders, met veel empathie, ze geven ruimte voor persoonlijke verhalen en haken daarop aan met de praktijktraining. Loes