Nationale Nederlanden - Zorg voor wie je lief is

Volg een EHBO-cursus met korting, speciaal voor leden van de Nationale Nederlanden!

Hoe voorzichtig we ook zijn, een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Met het volgen van een EHBO-cursus kun je met de juiste kennis in zo’n situatie echt het verschil maken. Als lid van de Nationale Nederlanden ontvang je korting op het volgen van een EHBO-cursus bij Livis. Om te kunnen zorgen voor wie jou lief is.

Volg een cursus

Reanimatie bij Volwassenen

Reanimatie bij Volwassenen

€ 66,00 € 49,00

Inschrijven
EHBO bij Volwassenen - nieuw

EHBO bij Volwassenen - nieuw

€ 109,00 € 85,00

Inschrijven
EHBO bij Volwassenen + Online cursus Eerste Hulp aan Sporters

EHBO bij Volwassenen + Online cursus Eerste Hulp aan Sporters

€ 140,00 € 99,00

Inschrijven

Wat leer je tijdens een EHBO-cursus?

Tijdens de cursus leer je levensreddend handelen, zodat je weet wat je moet doen bij bijvoorbeeld verslikking, ongelukken op het sportveld of in het uiterste geval bij reanimatie. Je start de cursus met de online theorie. Als je de theorie succesvol hebt afgerond, neem je deel aan de praktijksessie om alle benodigde EHBO-technieken onder begeleiding van een ervaren instructeur te oefenen. Na het afronden van de praktijksessie ontvang je het erkende Livis certificaat. 

De ABCDE-methode

De EHBO-cursus geven wij volgens de ABCDE-methode. Met deze methode leer jij kijken naar ongevalssituaties door middel van een gestructureerde aanpak die ook door professionele hulpverleners wordt toegepast. Je leert waar je als eerst aandacht aan moet geven in geval van nood. Hierdoor kun je zelfverzekerd handelen als dit nodig is.

Wordt jouw cursus vergoed?

Met de module Fit van Nationale-Nederlanden wordt een EHBO-cursus volledig vergoed. Kijk voor meer informatie op www.nn.nl.

 

Waarom Livis?

  • Leer snel en gemakkelijk door middel van interactieve scenario’s in de online training.
  • De online theorie volg je waar en wanneer het jou uitkomt. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, je kunt later verder gaan waar je bent gebleven. 
  • De afsluitende praktijksessie volg je op één van de 200 locaties in Nederland. Samen met een ervaren instructeur en andere cursisten oefen je de vaardigheden.
Na een heftige ervaring besloten om een EHBO-cursus bij Livis te volgen, beste keuze ooit. Nu kan ik zelfverzekerd iemand helpen in geval van nood. Sarah