NVTCG Zhong

Beste therapeut,

Leuk dat je onze EHBO cursus gaat volgen!

De cursus ‘EHBO bij Volwassenen’ start met online theorie. Deze online theorie volg je zelfstandig in gemiddeld 4-6 uur. In deze leerstof leer je meer over handelen in ernstige situaties, maar ook in minder ernstige situaties. Als je de online theorie helemaal hebt afgerond, kan je meedoen met de praktijksessie. Dit is een 4 uur durende sessie waarin je aan de slag gaat met je EHBO-vaardigheden.

Na het voltooien van de cursus ontvang je het digitale certificaat ‘Levensreddend Handelen’ van het Oranje Kruis. Dit certificaat is 2 jaar geldig.

Er zullen een aantal praktijksessies ingepland worden bij ons op locatie, deze data volgen nog. Daarnaast bieden we ook de optie om aan te sluiten bij de open praktijksessies van Livis. Om een praktijksessie naar keuze in te plannen, dien je eerst geregistreerd te zijn via Livis.nl. Na aankoop van de cursus ontvang je een email, volg de stappen voor registratie. 

Let op: ook cursisten met een rode kruis certificaat kunnen deelnemen aan deze cursus, de stof zal iets afwijken maar het certificaat voldoet aan dezelfde eisen. 
Voor deze cursus geldt geen actiecode, de prijs van uw product is aangepast in het winkelmandje.

We wensen je veel succes en plezier met de cursus!

Volg een cursus

Meest gekozen

EHBO bij Volwassenen - Nieuw + Certificaat Het Oranje Kruis

EHBO bij Volwassenen - Nieuw + Certificaat Het Oranje Kruis

€ 121,00 € 99,95

Inschrijven
EHBO bij Volwassenen Herhaling - Nieuw + Certificaat Het Oranje Kruis

EHBO bij Volwassenen Herhaling - Nieuw + Certificaat Het Oranje Kruis

€ 116,00 € 94,95

Inschrijven