Rivas

Volg een cursus met korting, speciaal voor leden van Rivas

Wil jij graag leren hoe je moet handelen in geval van nood bij baby’s en kinderen? Weet jij wat je moet doen bij brandwonden, verstikking of een val van de trap? Kun je kinderziektes herkennen en weet jij hoe je zorgt voor een veilige hechting tussen ouder en kind? Boek nu jouw cursus met korting bij Livis en start op het moment dat het jou uitkomt.

Volg een cursus

Op dit moment zijn er geen aan de partner gekoppelde cursussen. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Wat leer je tijdens een EHBO-cursus?

Tijdens de cursus leer je levensreddend handelen, zodat je weet wat je moet doen bij bijvoorbeeld verslikking, het vallen van een hoogte of in het uiterste geval bij reanimatie. Je start de cursus met de online theorie. Als je de theorie succesvol hebt afgerond, neem je deel aan de praktijksessie om alle benodigde EHBO-technieken onder begeleiding van een ervaren instructeur te oefenen. Na het afronden van de praktijksessie ontvang je het erkende Livis certificaat. 

Waarom een cursus volgen bij Livis?

  • De online theorie volg je waar en wanneer het jou uitkomt. Tussendoor even stoppen? Dat is geen probleem, je kunt later verder gaan waar je bent gebleven. 
  • De afsluitende praktijksessie volg je op één van de 200 locaties in Nederland. Samen met een ervaren instructeur en andere cursisten oefen je de vaardigheden die je in de theorie hebt geleerd.
  • 80% van de Nederlandse zorgverzekeraars vergoedt een EHBO cursus van Livis. Misschien volg jij jouw cursus dus wel helemaal gratis. Doe hier de vergoedingscheck.

Mooie duidelijke theorie, fijne en goede instructeur. Hij gaf veel ruimte om te oefenen. Top! Maartje van Donselaar
Goede cursus voor een nieuwe ouder. Veel van geleerd, ik weet nu hoe te handelen in noodsituaties. Susan