Smarttkids

Schrijft u zich hier in voor de cursus EHBO met korting, speciaal voor Gastouders of Vraagouders.

Volg een cursus

EHBO voor Gastouders

EHBO voor Gastouders

€ 115,00 € 104,00

Inschrijven
EHBO voor Gastouders Herhaling

EHBO voor Gastouders Herhaling

€ 110,00 € 99,00

Inschrijven

Inschrijving

Na inschrijving krijgt u toegang tot uw eigen leeromgeving, de campus. Hier staat de online theorie voor u klaar en kunt u een praktijksessie inplannen. Zorg dat de gegevens kloppen. Deze komen namelijk op uw certificaat. Na het bestellen van de cursus dient u zich via de campus aan te melden voor de gewenste praktijkdata van de praktijksessie.

Let op bij het inschrijven dat u de juiste gevens gebruikt, deze komen ook op het certificaat te staan.

Wettelijk erkend certificaat

Wanneer u de cursus EHBO met een positief resultaat heeft afgerond, bent u opgeleid tot het erkende Livis certificaat. Het certificaat is twee jaar geldig. U ontvangt dit certificaat binnen een week na afronding van de cursus.

Over de cursus EHBO

De cursus EHBO bestaat uit een online cursus (4-6 uur) en een praktijksessie (4 uur) bij u in de buurt.

De online theorie volgt u op internet. U leert door het bekijken van filmpjes met gesproken instructies en foto’s waarbij gesproken instructies worden gegeven. Ook maakt u interactieve toetsen. De online theorie bereidt u voor op de meest voorkomende ongelukken in en om het huis. Denk hierbij aan een bloedneus, een snijwond of een splinter verwijderen. Daarnaast leert u juist te handelen in ernstige situaties, zoals een vergiftiging, een botbreuk of een grote wond.

Nadat de online theorie is behaald, kunt u de praktijksessie volgen. De praktijksessie dient u binnen 3 maanden na de afronding van de online theorie te volgen. In de praktijksessie oefent u zelf reanimatie, verband aanleggen, wat te doen bij verstikking of verslikken, en hoe om te gaan met een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. De praktijksessie wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde instructeur.