Sportclubs en verenigingen

Livis biedt sportorganisaties en -verenigingen de mogelijkheid om EHBO en BHV cursussen aan te bieden aan haar leden, klanten en medewerkers.

Wij ontzorgen sportorganisaties en -verenigingen en zijn een betrouwbare partner op het gebied van EHBO en BHV op de sportlocatie, kantoor en kantine. 

Cursussen kunnen worden afgenomen in groepsverband (incompany) of via open inschrijving met een keuze uit 200 verschillende locaties in het land. Via de partnermodule kan iedere organisatie of vereniging een exclusief aanbod creëren voor haar leden, klanten en medewerkers. Deze pagina's zijn te personaliseren door middel van eigen logo en tekst.

Naast cursussen en trainingen biedt Livis EHBO materialen en producten zoals AED's en EHBO koffers. Ook hier is een samenwerking op maat mogelijk waarbij de vereniging een eigen partnermodule kan gebruiken om haar leden te voorzien van de juiste materialen op de sportvelden, in de kantine of op kantoor. 

Draag zorg voor de juiste EHBO en BHV kennis binnen jouw bedrijf, sportclub of vereniging!

Neem contact op en vraag naar de (op maat) mogelijkheden van Livis. Wij zijn de grootste aanbieder van EHBO en BHV cursussen in Nederland en denken graag mee over een oplossing die past binnen jouw organisatie of vereniging. Klik hier voor meer informatie en contact mogelijkheden.

Voordelen op een rij 

 

+ Eigen partnerpagina met exclusief aanbod op maat.

+ 200 trainingslocaties door het land.

+ Incompany mogelijkheden (cursuslocatie naar keuze)

+ Korting voor leden en eigen herkenbare partnerpagina.

+ Mogelijkheden voor het verwerven van extra inkomsten voor de vereniging door middel van partnerpagina verkopen.

+ Levering van EHBO en BHV materialen op maat, inclusief service contracten.

+ Een eigen partnerportal met rapportages en heldere overzichten.

 

Onderstaande cursussen kunnen op maat worden aangeboden. Hierbij zijn prijsafspraken te maken op basis van afname.

Klik hier voor meer informatie en contact mogelijkheden

Volg een cursus

Op dit moment zijn er geen aan de partner gekoppelde cursussen. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.