Thieme Meulenhoff

Welkom bij Livis!

Wat leuk dat je de online cursus EHBO bij Baby's en Kinderen gaat volgen. Je kunt de e-learning starten door op inschrijven te klikken. Je hoeft de e-learning niet in één keer te doorlopen. Je kunt tussendoor stoppen, het systeem houdt automatisch bij waar je gebleven bent.
Let op: na het starten van de e-learning heb je een jaar de tijd om deze af te ronden. 

Volg een cursus

Op dit moment zijn er geen aan de partner gekoppelde cursussen. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Erkend certificaat nodig?

Na het succesvol afronden van de theorie ontvang je het bewijs van deelname. Heb je daarnaast een erkend certificaat nodig omdat je moet voldoen aan de Wet IKK? Volg dan ook de praktijktraining EHBO bij Baby's en Kinderen op één van de 200 locaties in Nederland. Tijdens deze training oefen je onder begeleiding van een ervaren trainer wat je in de theorie hebt geleerd. Als je de praktijktraining succesvol hebt afgerond ontvang je het erkende certificaat. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer (010) 4230 600 of stuur een e-mail. We helpen je graag verder!