Elke minuut raakt er in Nederland iemand gewond


Bij ongeveer 190.000 ongelukken is een kind betrokken. Om het slachtoffer goed te kunnen helpen is het belangrijk dat je eerste hulp kunt verlenen. Niet alleen bij kleine ongelukjes, zoals een schaafwond of een insectenbeet, maar ook bij ongelukken waar je te maken hebt met brandwonden, botbreuken of problemen met de ademhaling. Weet jij wat je moet doen? Volg nu een cursus EHBO en ontdek hoe jij het verschil kan maken voor het slachtoffer. Want een EHBO-cursus volg je niet voor jezelf, maar voor een ander die je lief is.

Esther redde haar pasgeboren baby

Volg een EHBO-cursus bij Livis

Bij Livis leren we je graag alles over het verlenen van eerste hulp. We bieden daarom ruim 30 verschillende cursussen aan. Je start jouw EHBO-cursus met de online theorie. In gemiddeld 4 tot 6 uur kun je deze theorie doorlopen. Je kunt zelf bepalen op welk moment je dit doet. Tussentijds even stoppen? Geen probleem! Er wordt automatisch bijgehouden waar je bent gebleven. Na afloop van de theorie volgt een toets. Wanneer je deze toets succesvol hebt afgesloten, kun je deelnemen aan de praktijksessie op één van de 200 locaties in Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt. 

De praktijksessie 

Tijdens de praktijksessie ga je aan de slag met het oefenen van de handelingen. Je leert onder andere hoe je moet reanimeren en wat je moet doen bij verslikking. Uiteraard worden hier alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen. In een kleine groep van maximaal 14 cursisten is er alle ruimte om je hierbij goed te begeleiden en kun je al je vragen stellen aan een ervaren instructeur. Heb je al de handelingen goed uitgevoerd? Dan ontvang je het certificaat waar jij je voor ingeschreven hebt. 

Jan werd gereanimeerd tijdens een festival

Boek een EHBO-cursus bij jou in de buurt 

Livis verzorgt praktijksessies op meer dan 200 locaties in Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt om een EHBO-cursus te volgen.
 

Keuze uit 200+ locaties door heel Nederland om praktijksessie te volgen

Volg jij jouw cursus gratis?

Ben je aanvullend verzekerd? Doe de vergoedingscheck en ontdek gelijk of jouw zorgverzekeraar je EHBO-cursus tot 100% vergoedt.

80% van zorgverzekeraars vergoedt een EHBO-cursus

Top 5 meest gekozen cursussen

Waarom is Livis de beste keuze?

Partner van Het Oranje Kruis Partner van
Het Oranje Kruis
Grootste aanbieder van Nederland Grootste aanbieder van
Nederland
130k cursisten zijn voorgegaan Cursisten zijn voorgegaan
8.6 als beoordeling van klanten Beoordeling door klanten
Lees meer over Livis