Elke minuut raakt er in Nederland iemand gewond


Om het slachtoffer goed te kunnen helpen is het belangrijk dat je eerste hulp kunt verlenen. Niet alleen bij kleine ongelukjes, zoals een schaafwond of een insectenbeet, maar ook bij ongelukken waar je te maken hebt met brandwonden, botbreuken of problemen met de ademhaling. Weet jij wat je moet doen? Volg nu een cursus EHBO en ontdek hoe jij het verschil kan maken voor het slachtoffer. Want een EHBO-cursus volg je niet voor jezelf, maar voor een ander die je lief is.

Ik heb de cursus als leerrijk ervaren en ik ben weer helemaal op de hoogte van ongevallen en eerste hulp verlenen in noodsituaties. Karin


Volg een EHBO-cursus bij Livis

Bij Livis leren we je graag alles over het verlenen van eerste hulp. Je start jouw EHBO-cursus met de online theorie. In gemiddeld 4 tot 6 uur kun je deze theorie doorlopen. Je kunt zelf bepalen op welk moment je dit doet. Tussentijds even stoppen? Geen probleem! Er wordt automatisch bijgehouden waar je bent gebleven.

Na afloop van de theorie volgt een toets. Wanneer je deze toets succesvol hebt afgesloten, kun je deelnemen aan de praktijktraining op één van de 200 locaties in Nederland. Tijdens deze sessie ga je onder begeleiding van een ervaren trainer aan de slag met het oefenen van de handelingen die je in de online theorie hebt geleerd. Je leert onder andere hoe je moet reanimeren en wat je moet doen bij verslikking. Na afloop van de praktijktraining ontvang je het certificaat waar jij je voor hebt ingeschreven. 

Volg jij jouw cursus gratis?

Ben je aanvullend verzekerd? Doe de vergoedingscheck en ontdek gelijk of jouw zorgverzekeraar je EHBO-cursus tot 100% vergoedt.

80% van zorgverzekeraars vergoedt een EHBO-cursus

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Livis verzorgt praktijksessies op meer dan 200 locaties in Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!
 

Keuze uit 200+ locaties door heel Nederland om praktijksessie te volgen

Boek nu jouw cursus