WIJ

Speciaal aanbod voor de bezoekers van WIJ

Volg een (online) EHBO naar keuze cursus met korting!

 

Ga je voor volledig online (geen praktijksessie) kies dan bijvoorbeeld de Online cursus Eerste hulp bij Kinderen en leer hoe je moet handelen bij de veelvoorkomende ongelukjes in en om het huis. Gemiddelde tijd is 2 tot 3 uur online, geheel in eigen tempo.


Maar je kan ook de volledige cursus (inclusief praktijksessie) kiezen. De theorie leer je in 4 uur online, in je eigen tijd en eigen tempo. Je sluit de cursus af met een 4 uur durende praktijksessie bij jou in de buurt. Na afronding van de cursus ontvang je het Livis-certificaat.

Bekijk hieronder snel het aanbod van de verschillende cursus mogelijkheden!

Volg een cursus

Online cursus Eerste hulp aan sporters

Online cursus Eerste hulp aan sporters

€ 22,00

Inschrijven
Online cursus Herken kinderziekten

Online cursus Herken kinderziekten

€ 22,00

Inschrijven
Ernstige allergie

Ernstige allergie

€ 22,00

Inschrijven
Online cursus Eerste hulp aan kinderen

Online cursus Eerste hulp aan kinderen

€ 29,95 € 32,00

Inschrijven
EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw

EHBO Onderwijs voor Baby's en Kinderen - Nieuw

€ 109,00

Inschrijven

De inschrijving

Je moet je aanmelden via deze pagina. Na de inschrijving krijg je toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving, de campus. Hier staat de online theorie voor je klaar en kan je een praktijksessie inplannen. Zorg dat de gegevens kloppen. Deze komen namelijk op jouw certificaat.

De online theorie (4-6 uur)

De online theorie volg je in jouw eigen tempo, op ieder gewenst moment. Je leert de theorie online door het bekijken van foto’s, filmpjes en door te luisteren naar instructies. De online theorie wordt afgesloten met een eindtoets. De online theorie bereid je voor op de meest voorkomende ongelukken in en om het huis. Denk hierbij aan een bloedneus, een snijwond of een splinter verwijderen. Daarnaast leer je juist te handelen in ergere situaties, zoals een vergiftiging, een botbreuk of een grote wond.

De praktijksessie (4 uur)

Nadat de online theorie is behaald, kan jij je opgeven voor de praktijksessie. Dit doe je binnen 3 maanden na het behalen van de online theorie. Hierbij oefen je, onder begeleiding van een erkende EHBO-instructeur, de belangrijkste EHBO-handelingen. Wanneer je de cursus EHBO met een positief resultaat hebt afgerond, ontvang je een Livis-certificaat.

Cursus EHBO bij Livis

Leer in 4 uur de theorie online, gewoon thuis

Inclusief één praktijksessie van 4 uur bij jou in de buurt

Met 2-jarig certificaat

Veel verzekeraars vergoeden onze EHBO-cursus. Check je voordeel »