In deze cursus, speciaal gemaakt voor gastouders, leer je zelfverzekerd en adequaat eerste hulp verlenen tijdens een noodgeval.

De Incompany training EHBO voor Gastouders bestaat uit een 4 - 6 uur durende online theorie en een 3,5  uur durende praktijksessie op locatie naar wens. De cursus 'EHBO bij Baby’s en Kinderen' bereidt gastouders  voor op verschillende incidenten die zich kunnen voordoen.

Leer reanimeren en eerste hulp verlenen bij veelvoorkomende ongelukken bij baby's en kinderen. Volg een online theorie en een praktijksessie in de buurt.

In onze nieuwe cursus EHBO voor Gastouders leer je hoe je zelfverzekerd hulp kunt verlenen bij ongelukken. De nieuwe ABCDE-methode helpt je stap voor stap te handelen en het hoofd koel te houden. 

Lees meer over de nieuwe cursus en de ABCDE-methode

Start in je eigen tempo met een online cursus 
Je leert de theorie en oefent met realistische, interactieve scenario’s. Jij bepaalt het tempo. Stop zo vaak je wilt en ga gemakkelijk verder waar je bent gebleven. En je kunt de lesstof afstemmen op jouw ervaringsniveau, dus besteed je tijd optimaal!

Volg een praktijksessie bij jou in de buurt
Als je de online cursus hebt afgerond, pas je jouw EHBO-skills onder begeleiding van een ervaren trainer toe in realistische praktijksituaties. Zo maken we de stap naar het dagelijks leven zo klein mogelijk. 

De praktijksessie wordt gegeven op eigen locatie. Voldoet de locatie niet aan de eisen ? Dan heeft Livis ook nog locaties. 

  • Er is altijd wel een praktijkles bij jou in de buurt!  
  • We werken met meer dan 200 locaties door het hele land.  

Offerte op maat
Neem contact op met één van onze medewerkers en ontvang een offerte op maat voor de cursus 'EHBO voor Gastouders incompany'. Je betaalt één all-in groepstarief. Het maximaal aantal deelnemers is 14. Heb je slechts een beperkt aantal werknemers die opgeleid moeten worden? Dan kan je deze cursus ook direct zelf boeken via open inschrijving. De examens kunnen worden afgenomen op diverse Livis-locaties verspreid over het gehele land of op een eigen bedrijfslocatie.

Wat leer ik?

Tijdens de cursus EHBO voor Gastouders leer je onder meer: 

  • Eerste hulp verlenen volgens de ABCDE-methode 
  • Zelfverzekerd handelen bij ongelukken en noodsituaties 
  • Risico’s inschatten en de juiste hulpdiensten alarmeren 
  • Behandelen van grote en kleine letsels, van breuk tot bloedneus 
  • Reanimeren (met een AED) bij baby’s en kinderen 
  • Eerste hulp verlenen bij levensbedreigende situaties  
  • Voorkomen van specifieke letsels bij baby’s & kinderen 

Je volgt onze nieuwe Livis cursus en ontvangt een erkend Livis certificaat
Nadat je de praktijkles succesvol hebt afgerond, ontvang je een erkend Livis certificaat, geschikt voor alle gastouders en professionals in de zorg die aan de wet IKK moeten voldoen. Heb je een vragen over ons certificaat? Kijk bij Veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

Oranje Kruis cursus volgen
Uiteraard blijft het mogelijk om desgewenst tegen een meerprijs de reguliere cursus van het Oranje Kruis te volgen bij Livis. Je kunt deze keuze aangeven bij Direct inschrijven.

Meer weten? 
De cursus EHBO voor Gastouders is vernieuwd een biedt een innovatieve vorm van onderwijs die nog beter aansluit op de praktijk.  
Lees meer over de nieuwe Livis Kinder-EHBO en -Bhv-cursussen

Ons aanbod op maat?
Neem vrijblijvend contact op. Stuur een e-mail naar zakelijk@livis.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.