Volg nu de cursus EHBO voor Gastouders Incompany

Bij Livis kunnen gastouders iedere 2 jaar hun EHBO-cursus volgen. De gastouder volgt eerst een gedeelte online theorie. In 13 hoofdstukken leert de gastouder meer over belangrijke EHBO-onderwerpen. De inhoud van de cursus 'EHBO voor Gastouders Incompany' is identiek aan de inhoud van de cursus 'EHBO bij Baby's en Kinderen Incompany'. Na de online theorie volgt de praktijksessie op locatie naar wens. Bij de Incompany praktijksessie gaat de gastouder aan de slag met verschillende handelingen, waaronder het verplaatsen van een slachtoffer, het verbinden van wonden en reanimeren.

De voordelen

Leerzame en leuke online theorie

De online theorie is een laagdrempelige en leuke manier om te starten met EHBO. De gastouder leert de fijnste kneepjes van het vak door middel van tekst, beeld, video en tussentijdse quizvragen. Het leren wordt vergemakkelijkt, omdat de tekst ook nog wordt voorgelezen. Wil de cursist liever zelf lezen? De gastouder kan per onderdeel zelf bepalen of hij of zij een voorleesstem wilt.

In eigen tempo, waar je maar wilt

De online theorie is te volgen op mobiel, tablet en computer. Zo kan de cursist overal de cursus volgen, als er maar internet is. Een gastouder hoeft niet in één keer de theorie af te ronden. Dit mag stapsgewijs. Het systeem onthoudt waar de cursist is gebleven.

Te volgen op meerdere apparaten
De online theorie kan je volgen in je eigen tempo op ieder apparaat. Je kan leren op je telefoon op vakantie, op je tablet in de metro of achter je computer in de woonkamer. Het is allemaal mogelijk, als je maar internet hebt.


Erkend certificaat

Als de gastouder de praktijksessie heeft afgerond, is de gastouder opgeleid tot het certificaat van Het Oranje Kruis.


Praktijksessies door heel Nederland
De praktijksessie wordt gegeven op eigen locatie. Voldoet de locatie niet aan de eisen? Dan heeft Livis ook nog locaties. Livis heeft meer dan 200 locaties voor de EHBO-praktijksessies. Kijk hier voor een overzicht van de locaties.

De online theorie

De cursus ‘EHBO voor Gastouders Incompany’ start met een gedeelte online theorie. In 13 hoofdstukken leert de gastouder bijvoorbeeld meer over het verlenen van eerste hulp bij bloedingen, letsels en (brand)wonden. Een cursist heeft gemiddeld zo’n 4 tot 6 uur nodig voor het doorlopen van de online theorie. Meer weten over de inhoud van de online theorie? Lees hier meer.

Na de online theorie volgt de eindtoets. De eindtoets bevat 50 vragen. Om de online theorie af te ronden moet de cursist 80 procent van de vragen goed hebben beantwoord. Als de cursist de praktijksessie heeft afgerond, blijft de online theorie nog een jaar lang beschikbaar. Zo kan de gastouder zijn of haar EHBO-kennis up-to-date houden.

De praktijksessie

Als de online theorie is afgerond, mag de gastouder deelnemen aan de praktijksessie. In de praktijksessie gaat de cursist met anderen laten zien wat ze geleerd hebben. Er worden noodsituaties nagebootst en verschillende EHBO-handelingen geoefend. Het slagingspercentage ligt op 99%.

Offerte op maat

Neem contact op met Eveline en ontvang een offerte op maat voor de cursus 'EHBO voor Gastouders incompany'. Je betaalt één all-in groepstarief. Het maximaal aantal deelnemers is 14. Heb je slechts een beperkt aantal werknemers die opgeleid moeten worden? Dan kan je deze cursus ook direct zelf boeken via open inschrijving. De examens kunnen worden afgenomen op diverse Livis-locaties verspreid over het gehele land of op een eigen bedrijfslocatie.

Ons aanbod op maat

Neem contact op en we bespreken wat de best passende oplossing is om jouw organisatie en mensen op te leiden en te ontzorgen. Geheel op maat en op lokatie naar keuze. 

Zakelijke vraag?

Neem contact op met Joost Loeve of Eveline Buskermolen voor een goed gesprek over de mogelijkheden:


0854878900


of stuur ons een bericht.